Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
6 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
5 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
4 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
6 år siden
Lidt kulturel har man vel...
Kianna Kitte...
2 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
4 år siden
Et visit til Danmark's St...
Kianna Kitte...
2 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
4 år siden
Dating.
Ruth Christe...
3 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
2 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
3 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
På vej hjem
Halina Abram...
2 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
5 år siden
savføre
Peter
6 år siden
...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvis det ikke var fordi at jeg er så forbandet glad for mit arbejde, og at jeg er har en hård nakket stædighed der siger - at ingen skal få mig ned med nakken. Havde jeg nok løbet skrigende fra mit arbejde for mange år siden..Jeg syndes at det er sørgeligt når man betragter ens arbejdsplads som byens største børnehave, men ikke desto mindre forholder det sig sådan.

Min far meldte sig ud af " foreningen " for mange år siden. Bla pga. deres militæriske kæft,trit og retning politik, plus at der i mange år var konstant underskud i driften.Det skal så siges, at de har ansat en forretningsfører som har fået samlet trådene.

Medlemmerne af foreningen har vendt ryggen til min far og der med også mig. Der bliver ikke hilst eller snakket med os, i hvert fald ikke når andre kollegaer ser det !! Bestyrelsen prøver konstant på at få skovlen under os i form af at prøve at gribe os i ulovligheder. Men idet at vi ikke er med i foreningen er vi ikke omfattet deres interne regler, og det har irriteret dem i sådan en grad, at de nu arbejder på at lade kommunen overtage den del der gør, at hvis man ikke gør som ( De har ) foreskreven kan bevillingen blive taget fra en..
Det der er mest grotesk er, at vi passer os selv og kører efter de gældende regler. Vi hverken vil eller kan blande os i hvad der sker, men indordner os under de regler som vedr. os !! Men alligevel er vi en tårn i øjet på flere tallet, som åbenlyst betragter os som deres største fjerne. Siden at min far er gået ud af foreningen, er der kommet 2 andre vogne til, så vi er ikke alene !!
Det sidste nye er, at der er begyndt at køre en heats på min far om natten. De kære nat kollegaer " som i følge formanden " FORMODER at han ikke kører efter reglerne. Men for mig er det er ikke enten eller, og ikke blot en formodning !! Der er blevet truget med en klage til kommunen, men det glæder jeg mig lige frem til.. Sidste gang det skete, kontaktede jeg en jurist fra tekinsk forvaltning og formanden måtte bide klagen i sig.. selv om at der ikke kom nogen undskyldning, hyggede jeg med at det var spild af resurser fra deres side..
I det at vi ikke er omfatter af alle regler betyder det også at vi ikke blive stillet for den interne klageret, men samtidig betyder det også at vi ikke kan komme med en klage den anden vej... Det er der desværre nogen af mine kollegaer der har benyttet sig af..
Det er lidt træls at gå på arbejde og føle sig udstødt, men med den ondsindet sladder og intriger der hæver i blandt kliken, kan jeg godt være for uden.. Mange har den opfattelse at kvinder er de værste, men det passer langt fra i mit erhverv !!
Men jeg retter ryggen og hæver mit ansigt. De skal ikke få mig ned med nakken !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvid racisme er publiceret 15/02-2004 10:46 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.