Flere overraskelser!

Anden bog started
JesperSB
7 måneder, 15 dage siden
Tredje Bog started
JesperSB
6 måneder, 27 dage siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
9 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
4 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
savføre
Peter
8 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
6 måneder, 4 dage siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
3 måneder, 22 dage siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Kære dagbog.

Hvor er det dog typisk.. Slæber sig af sted i skole, træt og giiiider bestemt ikke. Ville hellere blive en time mere i sengen. Og hvad får man så af vide når man kommer i skole? FRI i de to første timer.. TYPISK!!

Mandag da jeg kom hjem fra skole fik jeg mig noget af en overraskelse skal jeg hilse og sige.. Jeg var nærmest ved at jokke på den store buket blomster der lå på trappen foran min hoveddør.. Og uderover disse, var der kommet et fødselsdagskort med posten samme dag.. Så da jeg åbnede alt dette, fik jeg mig noget af et chok.. Det var fra min far!! Nå ja, også hans kone, men hende kom jeg lidt til at overse tror jeg.
Spørg da lige om jeg blev paf.. Kun en dag efter min fødselsdag (okay, det er lidt svært at ramme den rigtige dag, når den kommer på en søndag..) Han plejer ellers aldrig at huske sådan noget.
Måske er han så småt ved at ændre sig? Altså jeg sætter ikke forventningerne for højt op, for han er stadig sammen med hende! men det er da en lille forbedring at han huskede min fødselsdag.

Da jeg kom hjem mandag efter skole, ringede kæresten fra arbejdet.. Om vi ikke nok skulle ned og kigge på dyner nu istedet for onsdag.. Så det gjorde vi - egentlig godt vi gjorde det, for de skulle bestilles hjem.. og vi får dem måske idag.. Så det glæder vi os til.
Sengetæppe fik vi desværre købt, for de havde ikke nogle pæne vi kunne lide, så det venter vi med til vi falder over et.

Efter aftensmaden mandag, kørte vi op til vores venners venner, som havde lavet maden til i søndags.. Hun skulle have sine fade igen.. og hun fik en flot buket fra os som tak for hjælpen. Dem blev hun selvfølgelig glad for.
Vi kan rigtig godt lide de mennesker, men det er altid lidt akavet, når det er venners venner, man begynder at snakke med.

I går tog jeg míg lige en fridag.. Jeg var så kvæstet efter weekendens strabadser.. og mandag fik jeg heller ikke ro.. Så da jeg kom til i går morges, holdt sengen altså fast i mig. Så jeg blev hjemme og ladede op.

Senere idag efter skole, skal vi ned til kærestens mormor. Det er alt for sjældent vi kommer dernede.

Jeg er jo begyndt på DDV igen i denne uge.. og indtil videre går det ret godt. jeg ahr besluttet mig ikke at følge det fanatisk, men overordnet.. Og hvis jeg kommer til at træde lidt ved siden af, ikke gøre det for galt og træde tilbage på den rette sti ved næste måltid.
Jeg skal hjem og eksperimentere med hjemmelavede chips af de 100 gram kartoffel vi må få istedet for en frugt..
Vi skal nemlig over til nogle venner på lørdag og spille matador.. Noget vi nyder rigtig meget en gang imellem - at spille. Og for at have noget lækkert selv og ikke blive fristet af det forbudte, vil jeg se om jeg kan finde ud af at lave nogle nogenlunde chips.. Måske jeg skal lave lakrids også?

Nå.. det må være alt for nu.. Hmm, hvorfor er det lige at alle mine tekster oftest er vildt lange, mens andres er korte?

Over and out, mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere overraskelser! er publiceret 03/03-2004 09:14 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.