Bare kom an!

Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hey dagbog, jeg kan mærke min energi gå op, og følesen af uovervindelighed. Ja godt nok fik jeg endnu et brev fra det narhoved som har generet mig de sidste par dage, men "dets" ord har ingen betydning for mig,..det første jeg gør er bare at slette det, uden at læse det (hvad skal jeg med ord fra en jeg ikke finder værdi i som person)...og jeg har sagt det sidste ord, alt andet bliver hver dag slettet.

Jeg styre for vildt i ET iøjeblikket. Jeg overgår for tiden mig selv i skill..som en dræber maskine, de andre fra klanen er nød til at være flere om..for at de havde en chance for at vinde, var de sidst vi bare spillede for sjov sammen 4 imod mig..som ene mand på holdet. senere 4-2. Men det betyder ikke at vi ikke holder sammen ellers...skulle der komme en og pisse på en fra klanen..så er vedkommende sparket af serveren inden ham der blev pisset på kan nå at blive ref selv og sparke ham...vi holder sammen.

Så var der en der godt kunne lide mit fake navn igår, du ved chupacabra. -

Så fik jeg også lavet et digt igår, hehe nej ikke om fjolser..selv om jeg nemt kunne...nej jeg hørte igen det der med at en var "gået bort" som mange nok har tænkt før mig.."hvor er vedkommende gået hen?" hvilket førte videre til at man skulle sige det som det er.

--
Jeg kom lige til at tænke på, dem der igennem tiden har skabt mig..det er mine fjender..De er kilden til min vrede, som jeg nu bruger til at fjerne folk.
____
iøvrigt er der også en et andet sted, der bliver ved med at chikanere mig..han tror at han kan såre mig ved at kalde mig for grim *LOL* jeg er immun over for sådanne ord...men min vrede gør så, at jeg sidder og griner af sådan en lav IQ vedkommende må have ,- Jeg kunne godt tænke mig at møde sådan en, bare for at vise, - at hvis man irl pisser folk af, der er store som jeg er det...så risikere man at få skrammer. ( rigtige mænd vejer over 100 kg) Jeg er en rigtig mand!!! jeg husker sidste slagsmål,..hehe han blødte efter mit første slag..så var det ikke længere nødvendig at slå..han havde fattet pointen..og mobbede mig aldrig igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare kom an! er publiceret 16/04-2004 11:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.