Bare kom an!

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Hey dagbog, jeg kan mærke min energi gå op, og følesen af uovervindelighed. Ja godt nok fik jeg endnu et brev fra det narhoved som har generet mig de sidste par dage, men "dets" ord har ingen betydning for mig,..det første jeg gør er bare at slette det, uden at læse det (hvad skal jeg med ord fra en jeg ikke finder værdi i som person)...og jeg har sagt det sidste ord, alt andet bliver hver dag slettet.

Jeg styre for vildt i ET iøjeblikket. Jeg overgår for tiden mig selv i skill..som en dræber maskine, de andre fra klanen er nød til at være flere om..for at de havde en chance for at vinde, var de sidst vi bare spillede for sjov sammen 4 imod mig..som ene mand på holdet. senere 4-2. Men det betyder ikke at vi ikke holder sammen ellers...skulle der komme en og pisse på en fra klanen..så er vedkommende sparket af serveren inden ham der blev pisset på kan nå at blive ref selv og sparke ham...vi holder sammen.

Så var der en der godt kunne lide mit fake navn igår, du ved chupacabra. -

Så fik jeg også lavet et digt igår, hehe nej ikke om fjolser..selv om jeg nemt kunne...nej jeg hørte igen det der med at en var "gået bort" som mange nok har tænkt før mig.."hvor er vedkommende gået hen?" hvilket førte videre til at man skulle sige det som det er.

--
Jeg kom lige til at tænke på, dem der igennem tiden har skabt mig..det er mine fjender..De er kilden til min vrede, som jeg nu bruger til at fjerne folk.
____
iøvrigt er der også en et andet sted, der bliver ved med at chikanere mig..han tror at han kan såre mig ved at kalde mig for grim *LOL* jeg er immun over for sådanne ord...men min vrede gør så, at jeg sidder og griner af sådan en lav IQ vedkommende må have ,- Jeg kunne godt tænke mig at møde sådan en, bare for at vise, - at hvis man irl pisser folk af, der er store som jeg er det...så risikere man at få skrammer. ( rigtige mænd vejer over 100 kg) Jeg er en rigtig mand!!! jeg husker sidste slagsmål,..hehe han blødte efter mit første slag..så var det ikke længere nødvendig at slå..han havde fattet pointen..og mobbede mig aldrig igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare kom an! er publiceret 16/04-2004 11:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.