20 år siden

Tjoh... :o) har det egentlig meget godt

råb
Halina Abram...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 21 dage siden
Jeg har ikke skrevet nogen dage. Jeg har ikke haft overskud til det. Ingen energi. I aften eller i dag har jeg mærket at, der gik lidt for mange dage imellem akupunktur-behandlingerne til sidst. Nu vil jeg fortsat tage behandlingerne regelmæssigt.

Jeg har ikke rigtig set Jakob... han har sine pligter, og han har sine undskyldninger. Det er ok. jeg har så tilgengæld været med familie og venner. Og det er jo heelt iorden ;o)

I aften fulgte jeg med i aftenens program med kongefamilien i Det kongelige Teater. Min X-kæreste har været her og fået 1½ times massage på sofaen, mens det kørte på skærmen. Da Chris Mihn Doky spillede og Sanne Salomonsen, var det simpelthen guld. Donovan ovverraskede mig. Dét musik kender jeg ikke - men ganske hyggeligt og meget dejligt. Dissing & co. er jo simpelthen også bare .... skønt *Griner* ;o) Dét kunne x-kæresten mærke gav en masse god energi. Fedt nok. Det er nok den koncert af alle de kongelige porogrammer, som jeg har nydt mest. Hmm.... :oP *hahahha* jeg ER vist blevet voksen *hiiiiiiiiihiihihihi* ;o)Nogen andre venner, et par med en 2 årige datter var også forbi. Ja, ærlig talt. Mine venner savner samværet med mig, da jeg bruger min forholdsvise lille tid med Jakob, hvor det er muligt. I dag har jeg fornemmelsen af, at jeg er ved at sige farvel til Jakob. Livssynet og anskuelsen af døden er altså lidt....tja, ikke lige min kop the. Og jeg synes altså, at vores forhold præges af at være som et par, der har ægteskabsproblemer. Men jeg ved det ikke. For som man siger, nissen flytter med. Så...Jakob og jeg er jo igang med nogen ting fra fortiden, som jeg ser det, og får kigget på tidligere forholds erfaringer og forløst nogen ting på en-eller-anden-måde. Og det er jo ikke at foragte. Jeg synes bare det er lidt tungt.....han siger selv, at han er selvsikker. Hmmm...jeg tror altså ikke på ham..... også må tiden ganske enkelt vise. I går var jeg ude med min lillebror og kigge på ejerlejligheder. Jeg har jo meldt til Jakob, at jeg gerne ville købe en lejlighed, så vi kunne flytte sammen. Dét er stort, så... selv min X-kæreste var overrasket :oD *hahaha* ligesom jeg selv overraskede mig selv ;o)

Ok, men jeg fandt så ud af i går - at det er kun 4-rums lejligheder dvs. 3 soveværelser på det sted, som min bror også kigger på. Og det er jo det samme som det jeg allerede har idag. Jeg fik sendt det som en sms til Jakob, før hans rejse i morges. Jeg tror, at han igen er igang med en distancering. Han vil ikke kysse eller vise sig pga. forkølelsessåret...og da jeg bad om kys over mailen igår, så havde han besluttet sig for ikke at bruge sin energi på dét, men sin fars dødsfald. Jeg mener jo bare, at man har brug for nærhed og kærlighed i dén stund. MEN sådan kan vi jo være så forskellige. Det er bare en hel anden verden end dén jeg ønsker mig.

Jeg vil have Tender, Love and Care og jeg vil have hygge, grin og god musik i mit liv. Jakobs og min humor er ret forskellige....og han har ingen kendskab til musik overhovedet. Men han elsker dog min musik ;o)

I dag har jeg tænkt over, hvorfor mine mænd som regel bliver hos mig, selv om de er i tvivl. Min eksmand havde svært ved at slippe mig, OGSÅ pga. erotik. Jeg tror, når jeg først rigtig "klikker" godt sammen med en person - så er jeg bare en super-elskerinde...... sagde hun beskedent ! *HAHAHA* - men det siger Jakob jo også selv. "det er jo ikke så underligt med din erfaring på dét område" ...hmmm.... det har bare intet med erfaring at gøre. Det har noget med følelser og indlevelser at gøre. At smelte sammen med en person, fordi det er så SKØNT, når man åbner sig op for hinanden. ..... helt ærligt ? Jeg tror, jeg har fortryllet ham med den gode sex, som han har savnet så meget..... :o/ hmmm - men ok.... :o) det er da også okay, da en elskov eller en relation er en udveksling af de forskellige behov vi har, ikk ? :o)

Åh, jeg håber du får fanget noget af feststemningen imorgen. Jeg ville selv ønske jeg var i København, selv om jeg ikke er den store royalist - så er det jo en stemning, som ikke vil være der i mange mange år :o)

Du læser nok denne mail om morgenen :o) så jeg ønsker dig det bedste for hvordan du nu vil vælge at opleve verden på ;o)

Qram til dig og et smil :o)

~SommerFuglen~

PS: Jakob er OGSÅ god for mig. Han giver mig modspil....det er bare ligesom at komme ud i en storm med vindsejlet der er ødelagt.... hvor intet kan styres - hvor alt er kaos. Jeg må huske...at jeg, og Jakob også, øver sig og skal nok blive bedre med fortrolige og nære forhold - med tiden :o)

*sender spontant kys ud i verden* ;o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tjoh... :o) har det egentlig meget godt er publiceret 14/05-2004 03:48 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.