20 år siden

Livet er uforudsigelig.....

Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Du-Gifte-Mand ! Quinden jeg mødte for første gang fra nettet er absolut dejlig !!!!!

Hov, jeg har sq allerede glemt hvad hun hedder rigtigt ! :oP Hun bringer mig absolut til ...uha. dream come true. Hun lagde meget klart frem, at hun ikke var lesbisk. Det glæder mig at din lille elskerinde ikke har været hos hende ;o) Q er så dejlig moden, erfaring og absolut......mmmmh....en Quinde efter mit hoved. Hun synes jeg er smuk og dejlig med min frodige quinde-krop.....det er simpelthen en skøn moden Quinde. Nørj, hvor er hun dejlig.... vi har allerde smagt på hinanden...og...ja, hun er våd våd våd, som hun skriver i sin sms.. og er efter jeg gik - bollet sønder og sammen af sin mand. Hun har beordret mig hjem og vil ikke se mig i byen, mens hun smiler .... glad ;o) Jeg kan jo kun grine og smile og fortælle hende, at der absolut ikke er nogen anden Quinde, der kommer til at røre mig ;o) som hun skriver tilhører jeg hende nu. Og ja, GERNE !!! :oP hun er blid, feminin, dejlig, bestemt og total maskulin med sin direkte måde at være på ;o) Simpelthen en Quinde efter mit hoved. Så næste weekend, skal vi igen mødes. Nyde hinanden med champagne, og derefter vil hun lave mad til mig mig ;o) uuuuh...Du-Gifte-Mand, jeg æææælsker det her ;o) har lige fået en sms mere. manden havde tvunget hende til at sige hendes navn, mens han var oppe i hende, hvor hun kom vildt liderlig.......aaaah...kan man ønske sig mere ?

Jakob skrev jeg til - før - jeg mødtes med hende "over en kop kaffe"- han har givet klar besked. Han vil søge andre græsgange..... så er det fastlagt. Jeg har jo aldrig lagt skjult på min seksualitet. Jeg har også lige skrevet till ham, at mødet gik godt - og at vi skal mødes igen til næste weekend ;o) og , selvfølkgelig, at jeg ønsker det bedste for ham. For det gør jeg jo..... jeg føler mig absolut i live. Dét her er livsbekræftende. Jeg lesker det her liv. Singlelivet er velkommen igen ;o) *hahaha* .....sjovt nok, mødte jeg 2 fit & fun-fyre, som jeg kender. Vi kørte rundt, mens vi ventede på pizzaen. De er begge lige blevet separeret...jeg var lige slået af hånden af Jakob...og dér sad jeg og strålede :oP *hihihi* - jeg måtte for første gang, fortælle venners venner, at jeg var biseksuel, og det var derfor at kæresten gik. Dét vil jeg ikke have taget fra mig. Min frihed til at være dén jeg er. Biseksuel, ja. Men det er vel ikke verdens undergang - det ER jo en berigelse ;o) !!!! Yes.

Det glæder mig at høre, at det går dig godt på begge fronter :o) en vis fascination SKAL der til ;o)

Kysser og krammer dig vildt af bare glæde og fryd for dagens udvikling ;o)

Sødeste tanker

Q

PS:
Jakob er afklaret og besluttet, ja. :o) svarede ham, at det glædede mig, og at jeg ikke ønsker nogen anden mand - og med forlov af ham, vil jeg lige og gå og nyde ham.... ´;o) hvad Jakob ikke har givet af dejlige følelser...mmmmhhhh... ! *suk* idag er jeg virkelig lykkelig... ! ;o) Tak for nu og ha det så skønt, som du vil have det ;o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livet er uforudsigelig..... er publiceret 16/05-2004 00:27 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.