20 år siden

Nye energier og tider igen

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
2 dage, 16 timer siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Hej Du-Gifte-Mand ! :o)

Tak.... ;o)

Du.... jeg sender også lige en sms. Min søn ankommer fra sin studierejse i eftermiddag, så jeg er hjemme og ikke på arbejde. Så.... du må vente lidt med at komme på mit kontor.

Du gør mig glad. Jow.....du har været én af mine virkelig fortrolige, på meget tæt hold i den tid vi har kendt hinanden. Dét afslører min mail da vist også ;o) *hahahaha* vildt.....jeg blev da pinligt rørt, alligevel. At jeg kunne være så fuld, at jeg ikke kan huske en dyt af, at jeg havde skrevet. Det overrasker da mig ;o) alligevel. Og jeg overraskede også mig selv, ved at komme i sådan en tilstand. Jeg er sikker på at folk har rystet på hovedet af mig *GS* til partyet.

Ja, det kan være at det var første gang for det pæne par...det er jo ikke til at vide med alle de små hemmeligheder vi render rundt med ;o)

Jeg overvejer kraftigt at fortælle min familie, hvordan min seksualitet hænger sammen. Stakkels mor, hun tror nok jeg er blevet lesbisk, og så at sætte et forhold over styr for det....hmm. Den er lidt svær at sluge, selv for mig. Men sådan er realiteterne jo. Jeg tror egentlig, at hun selv har vurderet at han ikke er den rette for mig. Men har været glad for at jeg havde en mand, der kunne være der for mig. Men helt ærligt...dét har jeg jo hele tiden ;o) også i dig, på sin vis. Det er ikke en ny situation for mig, uanset.....

Jeg tror Q er meget forelsket i mig. Ihvertfald meget betaget. Det er ret overvældende. Hun er fuldstændig væk i min krop og synes jeg var så smuk, da hun så mig for første gang ventende ved hendes trappe :o) Hendes mand er også fuldstændig...uha....han havde taget hende en hel aften og fået hende til at fortælle mit navn, og hvor dejlig jeg var. Det er jo helt fantastisk og stadig...overvældende. Jeg håber dog på at aftalen på lørdag kun er mellem hende og mig. Jeg er jo ikke så hurtig, når det kommer til "sådan noget"...det skal komme hen ad vejen, så mine følelser og tanker kan følge med. Når der er en overvældelse trækker det jo sine energier med sig. Hvad sker der ? Hvor er jeg på vej hen ? osv osv......først og fremmest er det jo en drøm, der går i opfyldelse. En dejlig, feminin, moden og erfaren dame, der vil tage mig i hånden ud på nye eventyr. Et land der er jomfrueligt og uberørt...for mig. Dét er noget andet, når det er et forhold der kommer til at række længere ind i fremtiden - også så åbent og bevidst. Frank, jeg har endelig mødt min over-Quinde ;o) .....og det er bare fantastisk. Jeg ved ikke om jeg er forelsket. Jeg holder følelserne lidt tilbage. Men det er jo kun naturligt :o) jeg skal lige finde mit ståsted i det nye forjættede land ;o)


Vi høres ved, kære :o) jeg er bare enorm glad for at have dig i min verden. Dét skal du vide ;o) og ja, det er skønt at kunne dele det med dig.

Nye tider igen....nye energier igen.....pyha :o) takes my breath away ;o)

Din ~SommerFugl~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye energier og tider igen er publiceret 18/05-2004 16:01 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.