20 år siden

Hun blev 14 år...

Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Min vens datter døde i nat.....jeg har bare grædt og grædt og mærket sorgen, som ikke kan styres. Hvor er det sørgeligt at en 14 årig vidunderlig, glad, kærlig pige fyldt med kærlighed går hen og bliver dødsyg. Min ven er så ulykkelig og vi sms´ede også sammen i nat. Det var godt at vi ikke gik i byen. Når der er sådan en livssituation, tror jeg at vi reagerer ubevidst og måske er jeg bare ikke så god til at mærke mine følelser - men i praksis søger jeg at give nærhed og kærlighed. I nat var det dejligt min søn kom og sov hos mig efter at have babysittet. Idag har jeg flyttet lidt rundt, ryddet op og gjort rent. Der sker bare et-eller-andet. Det er ihvertfald ekstrem underligt at flage på halvt, når andre flager pga. pinsen.

Jeg vil over til min ven - også vil jeg se om han kan klare at komme over til det nabolag han levede med sin datter - og måske vil han grille ud i solen.

Jeg ved han er fyldt med sorg - så det er måske for meget at forlange. Det er ihvertfald en tung sorg at bære rundt på, og jeg føler sådan med ham. Hun nåede ikke at blive 15 år, som min søn. Sidste år var det en andens datter, der ikke nåede at blive de 16 min datter blev. Livet er uretfærdigt og jeg der er ikke andet for end at tænke. Nu hviler hun. Smerterne har sluppet hende. Hun er i Guds hænder. Vores liv skal fortsætte, solen skinner - men hvor er det svært at rumme sorgen og realiteterne. Min ven har brug for mig - og jeg kan næsten ikke klare det. Men i det mindste, så kan jeg være der for ham. Det er så lidt...så lidt. Hun nåede ikke så meget med sit liv. Til gengæld nåede at blive rørt i hjertet og opleve hendes positive og kærlige ven. Smukke pige....ja, hun var smuk og uskyldigheden selv *suk* jeg håber at jeg formår at give mine unger et smukt liv i den tid de er hos mig.....

Tak for nu, kære Gud. Jeg må have lid til at sådan måtte det være og acceptere. Jeg håber, at jeg værdsætter mit liv noget mere. Det er det eneste jeg kan gøre. Og ja...tage livet som en gave, som jeg må skabe det gode ud af.

Fred være med Sofia.

Kærligst

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hun blev 14 år... er publiceret 30/05-2004 17:42 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.