Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Gik sent i seng dvs. jeg kunne ikke gå i seng. Ordnede billeder. Fik mødt min X til middagen igår, og fik ham lige til at ordne kameraet - så den nu ENDELIG kan tage helt skarpe billeder. Jeg havde ikke sat den på bedste kvalitet i opløsning *GGG* altså, hmm...jeg gjorde det sværere end det er. Jeg kender godt dén funktion ;oP og nu husker jeg, at jeg lavede dén indstilling, for at kunne få flere billeder. Hmm....men NU kan det vist lykkes mig at tage gode billeder ;o)

Energi ? Jamen, jeg lever jo "bare"... men i nat kiggede jeg på billeder og prøvede at dele min foto-album med nogen chat-bekendte (unge).... lykkes mig skidt *G*

Der er gråt vejr her. Men hov ....kan se solen er ved at bryde frem ;o) det er dejligt, når sommeren giver de gode fornemmelser. Jeg skal vist bare slappe af idag, selv om jeg nok bør tage 1-2 timer på arbejdet.

Men ok....nu kan jeg huske hvordan det er at være utilfreds med livet idag *G* Fik ikke lige "snakket frædigt"(sms) med Jakob, da der hele tiden var noget i går aftes.

I dag stod jeg op....fik ristet brød, kogt æg, rugbrød og en bagel med Philadelphia-ost. Set familieshowet "Full-house" og "Super Mr. Cooper" - også skulle jeg lige have mig en smøg og tog på nettet. Ryger bedst i selskab med "nogen" dvs. snakke med mig selv gennem nettet ...'

Vi høres ved... :o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godmorgen er publiceret 06/06-2004 15:52 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.