18 år siden

Bide i det sure æble, tygge og spytte ud...

En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år, 4 måneder siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
4 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
5 år siden
Dræbende og livgivende
Bjørn Langki...
1 måned, 25 dage siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
savføre
Peter
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 6 måneder siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 1 måned siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
4 måneder, 10 dage siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
En veninde skrev om en ekskæreste, som havde været sammen med en del under 18 årige tøser - og var blevet konfronteret med det af politiet. Virker mistænkeligt og meget mystisk.

Nå, her er mit svar til hende.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Hejsa !

Nej, hvor ..... rystende. Overraskende. Alligevel - og ubehageligt :o/

Aj, hvor ubehageligt for dig........ og hvor modigt af din lille søster !!!! Godt, at hun har haft dig, og har dig, så hun kan forholde sig til realiteterne.

Ñej, jeg hører aldrig sladder...... det sker så sjældent. Vil du have jeg spørger nogen diskret ?

Men sålænge de er over 15 år, så kan de ikke gøre noget ? Jamen, der må alligevel have været nogen ? Er din søster fyldt femten ?

Føj !! Hvor er det for meget :o( - det må have været meget svært for dig. Men heldigvis har du jo snakket åbent om det - ihvertfald til mig. Så på dén måde har du det lidt nemmere. Og faktisk har du jo været en god rollemodel for din lille søster. Sådan skal det gøres, søde... der er ikke noget du har gjort forkert. Og ja, hvor er det godt, at din søster også har dén evne udviklet.

Der sker så mange ting, at det er lige før jeg ikke kan følge med :o/ M er også blevet fyret. Det fik jeg at vide af Stoney - der forståeligt nok ikke ville fortælle hvorfor. Men kæresten har fortalt mig hvorfor..... og det virker som M er kommet i en situation, som han slet ikke havde chance for at styre. Hmm...jeg har endnu ikke snakket med ham, og vil gøre det imorgen efter mit tirsdagsmøde.

Jeg har tænkt på dig. Og håber du har det godt. Som sagt sker der så meget, så jeg ikke kan følge med. Så jeg har det også ..... "puha" ..... :o) det er ok, jeg skal bare tage det stille og roligt, når jeg kan.

Det værste der er sket er at jeg har såret min datter :o( hun og hendes kæreste sov hos mig, hvor jeg havde taget i byen i fredags. Da jeg kom hjem havde de total støjende sex - og det var så pinligt, at jeg begyndte at lave sjov med det ved at lave stønne-lyde og grine :o/ jeg håbede de ville grine med i min lidt beduggede tilstand....istedet har jeg gjort hende dybt ulykkelig. Gosh...det er hårdt. Du må endelig ikke fortælle dén detalje til nogen.... hun er jo så flov - og jeg er bare så ked af det. Jeg har sagt undskyld og forklaret hvad jeg kunne og prøvet at snakke om det. Men hun er jo såret og ulykkelig alligevel - det er jo SÅ intimt og privat. Jeg kan stadig høre hende stønne vildt i mit hoved - og det er bare ikke nemt, når hun jo ellers er min datter :o( fuck...det er altså slemt for os begge to.

Nu er klokken midnat og hun sover nok hos kæresten igen.......... :o/ det føles som jeg har mistet hendes tillid og respekt, og det er jeg bare så ked af......... men det nytter jo ikke noget, da det sidder inde i hende. Måske kender du den følelse lige netop nu, hvor du gennemgår noget så intimt også......

Tusind tak for at dele det med mig.....så kunne jeg fortælle min situation, som også er ret.... ja, privat. Håber det er ok.

Jakob og jeg er også gået fra hinanden. Det gjorde vi for en 3 ugers tid siden, mens han var ude at rejse. Det var heller ikke nemt. Der er så meget der ikke "klikker rigtigt" mellem os, og alligevel har vi ellers de helt store følelser for hinanden. Stadigvæk - er jeg sikker på. Sådan er det nok at blive voksen. Vi må tage de konsekvenser af de valg vi gør os i vores liv. Tage konsekvenserne af vores handlinger og - ja, forholde os til dem. Bide i det sure æble og få dem tygget igennem, så vi kan spytte det ud igen ;o) hæhæ...dén var da meget god...... :oP *GS*

Den konkrete situation var, at jeg fik kontakt med en kvinde, som gerne ville mødes for at se hinanden af. Straks Jakob hørte det, så slog han op, hvis jeg ville gøre det. Selv om det bare var for en kop kaffe og checke hinanden af. Jeg vil ikke bøje mig for sådan et krav, da jeg meget meget klart fra starten har meldt at jeg var biseksuel og søgte en kvinde, som jeg kunne lære at kende til noget andet, end bare one-night-stand. Men én som jeg kunne mødes med engang imellem, hvor man ikke skulle være kærester. Hmm...

Nå, mit liv...der sker for meget. Må også hellere stoppe for nu ;o)

Tak for at skrive til mig :o) det er dejligt at høre fra dig.

Håber du hygger dig. Du må da vist finde nogen bøger eller begynde på dine sportsaktiviteter igen ? :o) Indtil du får travlt med pensum og nye medstuderende.

Ha det rart, Cutie ;o)

Qram

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bide i det sure æble, tygge og spytte ud... er publiceret 08/06-2004 04:19 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.