Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
3 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
4 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
No name girl
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Hej :o)

Ja, det er ikke så meget jeg har fået skrevet her på det sidste. Og sådan er det jo, når jeg laver en masse og bruger en masse energi...så skal der også være en tid til opladning.

Jeg sov hos Jakob i nat. Han sov hos mig forrige nat. Vi nyder hinanden. Hans hud er som magi.....og igår var hans glæde for mig, så varm, så enhver kunne smelte ved blikke som dem han sender. Så ømme, så kærlige. Jeg skubber følelsen af, at jeg har skrevet til Captain væk - men er bevidst om det. Jeg tror ikke jeg får svar. Og det minder mig ærlig talt om Pat. Pat, som jeg også hungrede efter..... nu viser det sig vist, at han har "holdt mig for nar"..... han har virket skizofren *GS* men hvem er ikke dét på chat ? :o) Ok....jeg synes nu bare, at han virkede meget reel, og det skuffer mig at han bare forsvinder ud af mit liv. Nå...men det var Captain. Hmm...det er jo det samme. Hvorfor giver jeg ikke op ? Nogle mænd har tilsyneladende dén gen, som hedder "Jeg kan ikke lade være med at vise attrå for ~SommerFuglen~.... også må jeg lyve lidt for at få hendes specielle opmærksomhed og udnytte hendes naivitet".....

Sådan er Jakob ikke. Han er bare fyldt med kærlighed. Han er så dejlig. Hvor er mennesker dog dejlige, når de fyldes med kærlighed og glæde :o) Total stort !! ;O)

I dag skinner solen vildt godt. Jeg ville have cyklet ind til byen efter nogle sommersko. Ja, NU har jeg råd. Tænk sig at jeg har haft 2 husleje-betalinger siden jeg rykkede i min nye bolig ! *Hahahahahahaha* . holdt da op, en overraskelse. Jeg var simpelthen nødt til at finde ud af hvad jeg brugte mine penge på, siden de slap så hurtigt op hver måned. PBS checker jeg altid for at se om alt er ok. Bank-udskriften ....naaah, den gider jeg sq aldrig. Og jeg føler heller ikke jeg har tid. Jeg checker stort set kun hvad der er indbetalt på den *GG* for at kunne følge med. Hmm.....BIG mistake ! :o) *Hihihihihi* DET ER SKØNT ! Min økonomi bliver helt iorden, du ! Jeg kan sagtens leve med min søn uden at bekymre mig. Og Gud hvor er det vildt, når man tænker over det.....jeg håber i det mindste min eksmand tænker sig om. Lige før de rejste for godt, var vores søn til frisør. Det kostede lige knap og nap dén trediedel, som han vil til at betale for at holde dem i live. Nå, men dét brokkede han sig meget over. Altså prisen. Hvis han tænker sig om, så kan han selv se hvordan det hænger sammen.... idiot. IDIOT !! Ja....øv. Og alligevel drømte jeg om ham forrige nat.....da jeg STORNØD at sove sammen med Jakob og lagde mig tæt op ad ham hele natten.....så troede jeg i min drøm at det var min X-man....drømte om ham.

Det er ganske enkelt forfærdeligt :o(

Så i nat har jeg sovet for mig selv. I min halvdel af Jakobs seng. Det gør ondt at elske så DYBT........hvornår mon jeg slipper ham??? Jeg er så ulykkelig over dét..... *hulk*...der er bare ingen mand, som gav mig så megen glæde som ham. INGEN *dybhulk* ... det gør ondt i struben ikke rigtigt at kunne græde.... jeg elsker ham så inderligt meget.....hvorfor gav jeg dog også slip på ham....? Jeg skulle have holdt på ham.....om det så blev krampagtigt - så var jeg dog hos min elskede.... men så havde han jo ikke sin skønne charmerende trold af en datter. Så kær hun er. Jeg tror det er det største i hans liv med hende. For vores fik han ikke så megen tid til pga. uddannelse, arbejde og senere skilsmissen.

Men hér er kernen i mit livs lod.

> Min X-man er mit livs kærlighed.

20 kilo og år senere senere er jeg "bare" børnenes mor, som hun nemt kan sørge for.

Ja, jeg bør værdsætte det som jeg har.

Min estørste bedrifter i mit liv - og vores dejlige hus.

Tak for mig.

Og tak for dig, kære dagbog og andre der læser.

" Livet er ikke det bedste vi har...og om lidt er kaffen klar :o) " - så er det det næste ...en kop kaffe og en oprydning i huset.

Qram

~SommerFuglen~

PS: Skrev til én i fyldepennen.
Jeg får også mere afklarede følelser når jeg skriver. Iiih....dét giver mig et tegn på, at det at skrive til andre som metode måske ikke er så heldigt ;o) tak for at minde mig om at:
- jeg skriver til mig,
- om mig
- og skriver for mig selv ;o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaffen der brygger er publiceret 26/06-2004 16:48 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.