20 år siden

Og en smøg på dét :oP *GS*

Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Tak søde ;o)

Ja..hvorfor skal jeg forpurre det gode ? :o) underligt....for du har da ret. Jakob er god for mig. Det føles bare som om jeg "nøjes" med ham....og det er ikke en god følelse. Faktisk ubehageligt inde i mig, da han er så ovenud forelsket i mig...fjollede mig. Føler en vis distancering fra min side. Jeg vil jo nødig såre ham. Han minder mig så meget om min eksmand, at jeg rent faktisk tror jeg ligger ved siden af ham..... ! Det er ligefør jeg er bange for at sige min X-man´s navn...... sikke noget. Måske derfor jeg "flygter" lidt og vil prøve at finde ud af om hvad Captain føler for mig. Men følelser kan jo ikke forklares, vel ? De er der - eller så er de der ikke. Hvis de ikke er der for mig fra hans side, burde jeg simpelthen bare acceptere dette.

Jeg tror det er roen med Jakob og hans forelskelse der bringer mig lidt i vildrede....for jeg holder også meget af ham, uanset hvad. Det gør jeg altså :o) du har ret. Han tænder noget i mig. Jeg er bare bange for, at jeg som sædvanlig ikke har så mange følelser i fht. til hans følelser for mig. Samtidig med at jeg nyder og soler mig i hans betagelse af mig.

Han er meget fokuseret på at jeg er enorm dejlig og fantastisk, når vi elsker. I nat fortalte jeg ham, at det er fordi jeg nyder ham så meget, og at jeg aldrig har elsket med nogen, som jeg gør med ham. Og det er jo ikke engang løgn. Jo...det er lidt løgn.... elskede også fantastisk meget og dejligt med min X-man. Måske er det dér dét trykker mig ? At der rent faktisk ER en mand, som KAN gå hen og være vigtig for mig ligesom X-manden ? :o) store spørgsmål....og ja, typisk mig. Jeg må se hvad det er der rykker rundt og få sat dét på plads ;o)

Tusind tak for at være der og

* Qæmpe Qram *

~~ Kærligheden i alle dens afskygninger~~ længe leve :o)

Kærligst

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og en smøg på dét :oP *GS* er publiceret 26/06-2004 19:48 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.