Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
4 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
2 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
6 måneder, 20 dage siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Hey dagobg, - jeg sidder her ved min nye pc. bordet er noget lort, og tastaturet ligeså. Det er umuligt at skrive ordentlig på det. mine hænder gør iøvrigt kanon ondt, ja det er mine håndled.

jeg kom til at tænke på min barndom, dengang jeg stadig boede hjemme hos mine forældre..da drømte jeg engang imellem at der kom spøgelser ud af vægen, det var ret skræmmende. Nå men da jeg blev ældre, skete der for første gang noget...da spøgelserne igen kom ud af vægen i en drøm, kiggede jeg for første gang på dem, brugte min vrede, og lavede mig selv om i drømmen...der stod jeg nu med en stråle pistol som de brugte i filmen "ghost busters" Nu var det mig der pludselig jagtede dem..uden at være bange..efter den tid blev mine drømme kun bedre..var jeg ved at blive banket i en drøm, forvandlede jeg mig der til en vampyr...jeg blev uoverevindelig.

jeg husker nu, at jeg som ganske lille fantaserede at de lamper der var i loften, i mine forældres soveværelse kunne tale..*GG* den ene elskede selvfølgelig slik...den ene lofts lampe lignede en orange hat..hehe, - så kom senere tiden med ellepsi..den første gang var jeg vågen imens...det er jeg sikker på, - jeg havde kramper , men kunne ikke råbe om hjælp..derefter blev det vist sort...det næste jeg husker er, at jeg vågnede op i en ambulance..min mor sagde hvor jeg var, men at jeg skulle sove videre...det har nok været på grund af mit forbrug af c64 eren...a<t jeg fik det, heldigvis går sådan noget væk, hvis man stadig er i vokse alderen.

jeg husker det stadig, jeg troede at det var c64 eren jeg fik til jul, men det var det ikke..det var en lille blå keyboard, man kunne spille melodier på..røv og nøgler..nå men så fik jeg vist c64eren til min fødselsdag nogle måneder efter...den gav mig som sagt mange glæder og sorger.

nu sidder jeg så her, alene i min lejlighed med 2 pcere, halv nøgen og med benene i sengen..imen jeg sidder på en dårlig kontor stol og banker mine tanker ind med mine dårlige håndled.....sådan var det,..

åh jeg husker i spillet "defender of the crown" jeg ville altid ahve fat i hende med det blonde hår, hun var den kønneste..alt omkring hende, passer iøvrigt med hende fra djævleøen...om det er derfor vi er blevet så gode venner...? tjaa.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad drømmene bringer er publiceret 03/07-2004 23:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.