Tømmer lige rygsækken.
Neola
6 måneder, 23 dage siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
2 år siden
Hey dagobg, - jeg sidder her ved min nye pc. bordet er noget lort, og tastaturet ligeså. Det er umuligt at skrive ordentlig på det. mine hænder gør iøvrigt kanon ondt, ja det er mine håndled.

jeg kom til at tænke på min barndom, dengang jeg stadig boede hjemme hos mine forældre..da drømte jeg engang imellem at der kom spøgelser ud af vægen, det var ret skræmmende. Nå men da jeg blev ældre, skete der for første gang noget...da spøgelserne igen kom ud af vægen i en drøm, kiggede jeg for første gang på dem, brugte min vrede, og lavede mig selv om i drømmen...der stod jeg nu med en stråle pistol som de brugte i filmen "ghost busters" Nu var det mig der pludselig jagtede dem..uden at være bange..efter den tid blev mine drømme kun bedre..var jeg ved at blive banket i en drøm, forvandlede jeg mig der til en vampyr...jeg blev uoverevindelig.

jeg husker nu, at jeg som ganske lille fantaserede at de lamper der var i loften, i mine forældres soveværelse kunne tale..*GG* den ene elskede selvfølgelig slik...den ene lofts lampe lignede en orange hat..hehe, - så kom senere tiden med ellepsi..den første gang var jeg vågen imens...det er jeg sikker på, - jeg havde kramper , men kunne ikke råbe om hjælp..derefter blev det vist sort...det næste jeg husker er, at jeg vågnede op i en ambulance..min mor sagde hvor jeg var, men at jeg skulle sove videre...det har nok været på grund af mit forbrug af c64 eren...a<t jeg fik det, heldigvis går sådan noget væk, hvis man stadig er i vokse alderen.

jeg husker det stadig, jeg troede at det var c64 eren jeg fik til jul, men det var det ikke..det var en lille blå keyboard, man kunne spille melodier på..røv og nøgler..nå men så fik jeg vist c64eren til min fødselsdag nogle måneder efter...den gav mig som sagt mange glæder og sorger.

nu sidder jeg så her, alene i min lejlighed med 2 pcere, halv nøgen og med benene i sengen..imen jeg sidder på en dårlig kontor stol og banker mine tanker ind med mine dårlige håndled.....sådan var det,..

åh jeg husker i spillet "defender of the crown" jeg ville altid ahve fat i hende med det blonde hår, hun var den kønneste..alt omkring hende, passer iøvrigt med hende fra djævleøen...om det er derfor vi er blevet så gode venner...? tjaa.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad drømmene bringer er publiceret 03/07-2004 23:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.