20 år siden

Jeg er helt væk i foto :o)

SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
DET ER HELT VILDT ! :oD jeg er total fanget i fotografiets verden. Nu giver jeg mig tiden til at arbejde med alle de billeder jeg får taget dvs. en brøkdel af det *GG* der er MEGET der bliver kasseret :o) men sådan er det at lære.

Jeg skal til at holde ferie i 4 uger efter mandag. Jeg får bevilget en uges familiebehandling, hvor jeg betaler halvdelen. Fedt nok :o) utaknemlige mig, ville gerne have haft det hele betalt :oD men jeg får også arbejdsugen, så det er jo mange penge ;o)

Jeg er meget glad. Jeg har haft en ansat til at klage over en anden leder. Det var ikke nemt at skulle tackle - trods alt. Men fredag, ugen efter situationen og klagen tog jeg det op. Ja, jeg tog da konfrontationen i det mindste - selv om det nok var lidt sent. Jeg kunne ikke gøre det før, da jeg hele tiden ikke havde inspirationen til hvordan jeg skulle formulere det. Det blev til en samtale med den anden leder, og vi fik en hel del konstruktiv ændring ud af det. Vi fik det som vi ville og mere til :o) alle parter var tilfredse. Sejt ;o)

Kæresten og ungerne har været væk, og ja...jeg har arbejdet en del. Tirsdag kastede Hans og jeg os over flere flasker rødvin og det var skide hyggeligt. Jeg fik ordnet mit værelse, hvor jeg endelig fik hængt persienner op til guitar-musik. Hyggeligt ! ;o)

Igår ringede ekskæresten om at de havde loppemarked. Så nu har jeg også købt mig en lille mors lænestol ;o)

Vaskemaskinen er ødelagt. Øv...jeg må vist skaffe mig et nyt. AV - det er jo dyrt. Men jeg kan se, at jeg har råd til det ;o) så det skal nok gå. Det er bare noget lort at bruge så mange penge på dét. Men alligevel :o) det hører jo altså med til bekvemmelighederne i hverdagen :o) min kæreste har ikke engang råd til det. Så jeg skal ikke - igen - være utaknemlig. Jeg er priviligeret :o)

Mor udtrykte noget....mja... at hun ikke betragter min Jakob som svigersøn. Hmm... ja, jeg ved ikke hvorfor, men jeg er selvfølgelig irretirret over at hun ikke kan se de kvaliteter som han har. Han virker ikke som min livs udkårne, men han er jo dejlig, fornuftig og behandler mig godt. Han er et godt menneske med et sundt liv. Dét skal ikke undervurderes. Jeg ved så ikke lige hvordan jeg får det sagt til mor, for hun er meget enten-ellertypen. Hvis hun skulle vælge mellem de andre jeg har været forelsket i, så skulle hun være taknemlig :oD *GG* men hvad ved hun ? :o) Hun ser mine kvaliteter, som Jakob kan se - og som andre måske har lidt svært ved at værdsætte :o) altså bår det gælder intime forhold. Jeg er et helt menneske i Jakobs øjne - og det er jeg rigtig rigtig glad for.

Jeg har taget på. Ja. Men det skal jeg nok komme efter :o) mine batterier på vægten løb tøær og gav mig lidt fri :oD *hahahaha*

Well... jeg ville såmend lige lave en update. Og ja, min startside har ellers været min chat-side i 5 år - og ENDELIG er det nu noget andet der har fanget mig. Det er simpelthen fantastisk :o) jeg tror egentlig jeg egner mig bedre til at tage billeder af mennesker og livet - end at skrive om dem :o) så.... jeg er rigtig glad for at have fundet noget kreativt, som jeg kan fokusere mere på. Det er fedt ;o)

Jeg er i gang med at læse skøn-litteratur igen. *hahaha* ja, jeg har holdt mig væk fra det, for længe :o) "Kvinden, der husker" betagede mig - og nu er jeg igang med de næste to fortsættelser. Jeg er vild med at blive fanget i en anden kvinde, en anden rig og mangfoldig kultur og en anden tids univers :o)

I må have det rigtig dejligt :o) eller som I gerne vil have det ;o)

Tak for at denne mulighed er her med jer og tak for mig :o)

Kærligst

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er helt væk i foto :o) er publiceret 18/07-2004 17:50 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.