Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
6 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
6 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
5 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Hey dagbog, - jeg fik forresten også betalt min regning i fredags..så var der en dum smart herre inde på posthuset imens, der kom med den der..når solen ikke skinner så brokker vi os, og når den så gør det..så brokker vi os også..som om han var særlig smart fordi han sagde det..Så er det jeg tænker "Hallo, earth to stupid, jeg har fandme ikke bedt om sådan en varme..og streng kulde er jeg også ligeglad med..hvad med noget temporeret klima! Det er en menneskeret at brokke sig, - ved vejret hjælper det ikke så meget..men hvis man ikke brokker sig på andre områder og bare tier stille, - ja så fortjener man det man får. Brok dig, og du har en chance for at ændre på nogle ting. Hvorfor være positiv overfor noget fra starten af, hvis man kan se at der ivirkeligheden ikke er noget at være positiv over? Speak you mind, - jeg hader falske mennesker.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kommer til at tænke på spillet "normalety" et sjovt spil, hvor man finder ud af at folk skal side på sofaen og se tv..Det der med at være kreativ og brokke sig er forbudt. Er der noget så kedeligt som mainstream meninger...for at være halv engelsk *lol* Hvorfor gøre andre glade ved at lade dem tro at alt er pussenusse godt, hvis man selv lider under det...nogen gange har jeg bare lyst til at skrige..
-
14:17

Jeg var lige inde på en chat et sted..sjovt som folk skriver 20 cm..fekst et navn også 20 cm :) eller når pigerne søger efter en fyr på minimum 20 cm..så tænker jeg bare...hvad fanden er det for nogle smølfer de søger efter...jeg er sku da 188 cm høj...;)

16:27

Jeg er ved at vinde i fodbold manager spillet :) ihvertfald dagens kamp. Men sådan nogle små ting er skide lige meget..kun 1 ting tæller..kan man ikke li det, kan man bare skride...faktisk ønsker jeg at man gør det...*G*

19:32
Jeg skal i skole imorgen, ferien er slut. Jeg er bange for jeg ikke klare dette år. Jeg siger det med blandede følelser. Det er irreterende at blive undervurderet af andre, men hvis jeg vælger ikke at være her mere, så er det også ret lige meget...samtidig har jeg min vrede der siger, hey røvhuller, det bliver vi 2 om at bestemme..jeg er langt bedre end i tror, og har en masse ting at byde på...også..op i røven, fordi hvad betyder en død mands kamp?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ret er publiceret 08/08-2004 13:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.