Opstået fra de døde? (lang tekst!)

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Kære dagbog.

Ja, det er længe siden.. Nærmere omkring 2½ måned siden. Tiden går stærkt sommetider og der er da bestemt også sket en del siden jeg sidst skrev til dig.

Hvad er der så sket? Tjah.. Vi er jo flyttet. Sidst jeg skrev til dig, manglede der lige at falde et par brikker på plads mht. flytning til Odense. Men lige pludselig gik det hele i hak.. Min far endte med at låne os pengene til indskud og flytning.. Dette skete en uge før vi skulle være ude og så skulle der jo til at ske en del. På den uge fandt vi en lejlighed, lånte svigerforældrenes bil og kørte over og så den, pakkede flyttekasser, sorteret ud i de gamle ting og sager, arrangeret flyttebil- og mennesker, samt købt nye møbler. Jo jo.. Spørg lige om vi havde travlt.

Desværre kom vores kat til skade under flytningen. Vi havde haft transportkassen fremme i lang tid med lågen åben, så han selv kunne gå ind og ud af den som han havde lyst.. og han sov faktisk i den en del op til flytningen. Men da dagen oprandt og han kom ind i flyttekassen, var han åbenbart så stresset og gal, så han bed sin mund til blods ved tremmerne i kassen og rev en del kløer helt ud.. Da vi kom til Odense gemte han sig og der gik et par uger før han begyndte at føle sig tilpas og kløerne voksede ud igen.

Vores nye lejlighed ligger lige midt i Odense.. For nogle måske lige rigeligt centralt med støj fra vejen, men det er okay.. Man vænner sig til og desuden.. Det er ikke meningen vi skal bo her i mere end et par år..

Lejligheden er desværre omkring 20 kvm. mindre end den vi havde i Aabenraa, hvilket bl.a. vil sige at vi mangler vores kontor.. men det går. Vi har valgt at se på det positive, som bl.a. er at køkkenet er helt nyt og ligeså er bad. Det er dejligt. Det gamle vi kom fra, havde et vildt gammelt køkken og upraktisk bad..

Pudsigt er det egentligt.. Min kæreste var den der faldt først til.. Og det er på trods af at det er mig der er født og opvokset her.. Men jeg er nu også faldet til igen.. Er tryghedsnarkoman, så jeg skal liiiige vænne mig til tingene.

Arbejdsmæssigt.. Tjah, desværre er der ingen af os der har fået arbejde endnu. Min kæreste er så heldig at være på dagpenge og det er utroligt så priviligeret det er at være det.. Ganske få krav og en hel del flere penge end kontanthjælp. I mandags startede han på erhvervskørekort, så om en månedstid skulle han gerne være i stand til at køre taxa i Odense. Han nyder det helt vildt at være i gang igen, hvilket jeg godt kan forstå.. Han kedede sig en del ved at gå hjemme og kun søge job. Jeg nyder også at se den gode forandring det har været for ham at komme i gang med noget og så ligefrem noget han nyder at stå op til. Det er hårdt at gå i skole siger han.. Men det er første gang i lang tid at jeg har oplevet ham at nyde at stå op til hans "arbejde"..

Mit arbejde.. Tjah jeg søger som en gal og har fået hjælp fra handelsskolen her i Odense.. Noget der hedder praktik service.. Det har resulteret i at jeg endelig er begyndt at komme til nogle jobsamtaler.. Lige pt. venter jeg spændt på svar fra Mærsk, hvor jeg var til personaletest forrige mandag. De mangler en shippingelev og det er virkelig noget jeg tror kunne være spændende..
Men indtil da er jeg så uheldig at jeg er røget i aktivering.. Nej nej, jeg er ikke doven. Jeg vil gerne lave noget for de få penge jeg trods alt får fra kommunen. Men det er simpelthen så latterligt det de sender folk ud i. Har i hvert fald fået syn for sagen om hvor sygt det er at være inde i systemet i en stor kommune som Odense.
Jeg er røget ud i noget der hedder Flexi kurser. Det er et sted der bestemt ikke tager hensyn til folks forskellige evner og det kræver egentlig heller ikke den store hjernekapacitet. Egentlig er det bestemt at efterlade hjernen hjemme i skuffen.. for den skal ikke bruges der i hvert fald. Negativ? Næh.. Men man føler sig så latterliggjort i det system.. Det mest latterlige er egentlig at de kalder det et "opkvalificeringskursus". Til hvad spørger jeg bare?!
Hvad laver vi så der? Hmm.. trykker marcipanskilte ud for Odense Marcipanfabrik, samler poser med gardinringe og alt muligt andet.. Faktisk sidder vi meget med gardintilbehør.. Så køber du en pose med gardinringe fra botex, så har jeg muligvis haft den ære at smide ringene i posen, klipse mærkat på posen og klistre stregkode på.. Juhuu.. Passer antallet af ringe i posen ikke, er det ikke mig *GG*

Det syge ved stedet er at det rent faktisk er ulovligt det vi sidder og laver.. Vi har snakket med socialforvaltningen og de sagde der rent faktisk ikke var nogle regler for hvad og hvordan arbejdet skulle udføres ved et aktiveringssted.. Dog må det ikke være konkurrenceforvridende. Udover at det er skod arbejdsforhold vi har, hvor man er ødelagt i det meste af kroppen når man kommer hjem pga. træk, forkerte arbejdsstillinger, ensformige bevægelser osv., så er det faktisk konkurrenceforvridende. For uanset hvor kedeligt det er det vi laver, så er det noget folk til en normal løn kan sidde og lave.. Vi kender til en lille lokal virksomhed der gik konkurs og måtte lukke pga. det sted der.. Hvad værre var det at ejeren så blev sendt ud til det her Flexi og sad og lavede det samme som han havde gjort i hans egen virksomhed..

Nå, nok negativt for nu.. Det positive ved stedet er at jeg har mødt en gammel og kær veninde derude.. En veninde jeg arbejdede tæt sammen med da jeg boede i Odense, og som jeg engang havde flytteplaner med. Lige pludselig stod hun der.. Kender du den der fornemmelse? "Jeg ved jeg kender dig, men hvorfra og hvad pokker er det du hedder?"
Desværre nåede hun at smutte inden det gik op for mig hvem hun var, men så fandt jeg heldigvis hendes nummer og skrev til hende.. Og så var kontakten i gang som om vi ikke havde snakket sammen i flere år.. Så det var lækkert..

I aften er min kæreste tilbage i Aabenraa. Han tog af sted i morges og kommer først hjem i morgen. Han er i gang med at hjælpe nogle venner med at flytte, men der var igen grund til at jeg tog med, både pga. det er dyrt med tog, samt det faktum at jeg ikke kan slæbe ret meget alligvel.
Selvom jeg savner ham meget, så er det nu alligevel dejligt at tilbringe lidt tid i ens eget selvskab.. Dog kunne det være bedre, for jeg døjer med en forkølelse jeg ikke helt har kunnet slippe af med endnu, samt jeg har noget bøvl med smerter i kroppen.

Hold da op den blev lang.. Jeg tror hellere jeg vil smutte igen og nyde det musik på DR1 der kører i baggrunden og så senere se om jeg kan falde i søvn i en tom seng..

Håber I må nyde det resterende af weekenden.

- Mismismiav..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opstået fra de døde? (lang tekst!) er publiceret 04/09-2004 22:46 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.