Første skoledag

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey dagbog, - så er jeg tilbage fra horsens. Det er tidligt jeg skal med toget om morgnen, allerede kl 6.56 fra fredericia banegård. Men altså det gik jo med også at finde den rigtige bus, - jeg var lige ved ikke at komme af det rigtige sted, - men kom dog rigtigt af, - det er lidt svært at se med ryggen hvor man skal af et nyt sted, når der står en masse børn rundt omkring en, de skal til en skole længere ude.

Nå men programmet var blevet byttet lidt om, så idag skulle jeg kun stå for en præsentation af os og dem, også programmet.

Men min time gik også nogen lunde, selv om jeg var hunde nervøs..og det kan jo ses. jeg har ligesom en klump i maven der hæmmer mig totalt. Jeg håber engang at jeg kan få bugt med de nerver. jeg var ikke den første der skulle præsentere noget, - og ikke fordi det gik dårligt hos ham den anden, slet ikke..,men jeg gjorde det bare på et mere personligt plan..det vil sige, der hvor han mere forblev bag kateteret, og spurgte ned til klassen..gik jeg ned til hver enkelt for at hører dem om hvad de ellers lavede i fritiden..vi fik den kommentar bagefter fra klassen, at det virkelig virkede som om vi interreserede os for stoffet og for dem :) måske fordi jeg gik ned til hver enkelt og snakkede med dem, at vi fik den gode kommentar fra eleverne. Dog vil jeg nøgternt sige, at interessen fra min side nok var en smule fake...men så længe de sluger den, er det jo fint. Jeg er bare så dårligt til at stille udvidende spørgsmål, men altså jeg lærer jo teknikken hvordan de andre gør det, - så kan jeg lægge det ind på mit hukommelses bånd *GG* så jeg til syneladen bliver lidt mere menneskelig´*LOL*

Og børnene kan jo inderst inde godt lide, at snakke om sig selv..selv om nogle mente at de ikke lavede noget..ok, sagde jeg så, så er lektier altså din store hobby. Det må jeg jo så huske, hvis de en dag siger at de ikke har fået noget lavet *GG* hvad kan jeg sige, Fake it until you - know it, mean it, can do it.

ellers skal det næste store slag slåes imorgen og torsdag, - imorgen med en dobbelttime omkring kriminalitet, der invitere jeg til debat.

jeg kom lige til at tænke på, at jeg til trods for mig selv, stadig kan ligne en ven af folket..manden man kan snakke med..en rigtig ven. Min hårde side kan tilgengæld forlange ro, hvis det bliver nødvendig,..men idag var begge klasser meget stille.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første skoledag er publiceret 19/10-2004 15:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.