Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
1 år, 8 måneder siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
6 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
6 år siden
Hey dagbog, - så er jeg hjemme i fredericia igen. Det var en hård dag idag, (nå nu gik skærmen ud, heldigvis kan jeg skrive i blinde) nå men idag var 2 fra gruppen syge, men det gik alligevel.

Den første time var præsentation,så det var jo ikke så meget i det. Næste time stod jeg ikke for, men da jeg gik hen for at sidde mig på lytte pladsen, ja så lå der en knappenål på stolen *G* jeg så den ikke, og satte mig ned på den..av for dælan min balle..*G* sjovt, så føler man sig lidt som lærer. Det var iøvrigt kun 2 tilhører stole idag, sååe :)

Så stod jeg ellers for de sidste 2 timer i samfundsfag i 9.klassen..jeg havde et par artikler med omkring nye kriminelle gerninger der var fundet sted, dem diskuterede vi så, mest af alt omkring straf, og dødsdom og alt det der, lidt med afsæt i de 2 artikler. Så havde jeg også et spørgeskema med, det udfyldte vi istarten..det handlede lidt om de havde prøvet nogle kriminelle handlinger, og om de mente det var grove eller milde forseelser. Men som sagt flinke klasser :) gode unger...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Knappenål er publiceret 20/10-2004 15:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.