Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
28 dage siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Skagen
Peter
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Mit første besøg hos lægen fandt sted i dag. Jeg har haft en rigtig down-dag, som er en af de naturlige svingninger i humøret, der følger med min lykkelige situation.
Han sagde at alt var som det skulle være, og han virkede rigtig flink. Efter mine egne beregninger, som jeg har tastet ind på baby.dk, skulle jeg være i 8. uge nu, men han satte mig til at være i 7. uge. Til gengæld er vi enige om min termin, som er d. 18/6 - 2005.
Næste lægebesøg er om 4 uger og inden da skal jeg på sygehuset og have taget blodprøve for div. ting der tilsyneladende er normal kotume.

I lørdags efter arbejde var vi inviteret til aftensmad hos P og K. det var noget så hyggeligt. Vi fik pizza og de var supergode! :9
De bor i den fedeste lejlighed, og allerede dagen efter var Jan og jeg nede og kigge på nabolejligheden. Den de bor i blev færdig i august, hvor de så flyttede ind, og de andre bliver færdige løbende. De kører samme stil i alle lejligheder og den har alt det som jeg værdsætter, elsker og foretrækker ved en lejlighed.
Den vi kiggede på har 4 værelser. Der er bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, gang, soveværelse, 2 ekstra værelser og stue/køkken på 1. sal. På hele overetagen er der fritlagte spær, gulvene (også i værelserne) er belagt med store lyse plankegulve, lofterne er luedede, vindueskarmene indvendig er holdt i træets naturlige lyse brune farve. I køkkenet er alle hårde hvidevarer i børstet stål. Der er komfur med keramisk kogeplade, stort køleskab og opvaskemaskine. Fryser er ikke includeret og så er der desuden brændeovn. Med oveni er der skunke langs begge vægge i stuen og der følger et kælderrum til opbevaring med i prisen. Lejligheden kommer til at være på ca. 100 kvm og vil koste ca. 4300 kr. pr. mdr.
Dertil kommer selvfølgelig de øvrige faste udgifter, såsom telefon, strømforbrug og internet. Det løber selvfølgelig op, men skal vi have en 4-værelses lejlighed i Struer, vil det måske koste det samme, og med alt det vi får i denne her, så ville det simpelt hen være perfekt. Det skal selvfølgelig kunne betales og derfor har vi denne uge til at tænke over det, og komme op og se på lejligheden igen, da der stort set kun var sat mure op, så vi så på den.
Jeg skal også have fundet ud af hvordan jeg står rent økonomisk og arbejdsmæssigt efter nytår.

I disse dage har jeg aftenvagt og det nyder jeg i fulde drag.

:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ved lægen er publiceret 02/11-2004 00:23 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.