19 år siden

NETDAGBØGER I POLITIKEN - Stadig hjemme..

De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tog til ACA-møde igår, og det var godt. Der er noget forfriskende over ACA-programmet. Der starter altid nye mennesker op igennem tiden, samtidig med, at der er en rimelig fast del, som kommer stabilt. Igår var der en ny - for mig - som jeg kendte ret godt, og sjovt nok, spurte jeg hende med det samme....har du været her før ? Har vi mødt hinanden her ? Hun havde været der før, men vi havde ikke set hinanden til møde. Jeg bor jo i en forholdsvis lille by, og jeg kender altså rigtig mange her hvor jeg lever. Jeg fik en hyggelig snakke-aften med hende, da vi tog på Café bagefter og sad til kl. 22.30. Hun er også single med en lille. Kender hendes X, en "gammel" venindes lillebror. Kender lidt til baggrunden. Vi fik snakket en hel del om dét at blive skilt efter mange år. Hvordan vilkårene er. Det fedeste er, at hun ikke føler sig som et offer.... dvs...joooh... det gør hun jo, når hendes X elskede at være KarlSmart og åbenbart kyssede en del med andrem og hun var fanget i omstændighederne. Og nej - fordi dét gad hun altså ikke. 10 år med et liv på dén måde sluttede. Og hun er glad. Følelserne er helt slukket for hendes X. :o) ( det er min ejo sådan set også *hehehe* FEDT !! )

Det var rigtig godt at sidde og snakke med hende. Hun er meget meget sød, stille og rolig. Charmerende, smuk og så er hun selverhvervende. Hun skal nok klare sig :o) hun er kun 26 og livet har allerede givet hende en X, en datter og en akademisk uddannelse. Og...ja, jeg kan kun misunde hende :oP nu tager hun tiden til sig selv med fokus på dét der er mest interessant lige nu: Hende selv og hvad hun ønsker i sit liv.

Fedt´! :o) det er en bekræftende person, må jeg nok sige. Og det var en fornøjelse, selv om jeg havde det så fysisk skidt, så fik jeg det faktisk meget lettere i hovedet.

I nat fulgte jeg med i Præsident-valget, samtidig med at jeg var på nettet. De har virkelig ikke nogen valgsystem, eller tekniske grej og udstyr, som fungerer - og ikke mindst til at stole på. Puuuuha, hvert stemme koster så mange penge (gad vide hvor meget ?) at de burde være sikret med at blive talt rigtigt, eller i det hele taget bare talt MED. Kan man virkelig være sikker på at alt gøres som de skal ? Hmm... Jeg gik sent i seng. Meget sent. Igen. Jeg bliver hjemme. Igen. Direktøren må vente på mine guldkorn. Igen. Og jeg tror faktisk han er lidt træt af deadlines, jeg har svært ved at overholde. Og det er svært pga. jeg har fået et problem med en kollega. Han kan ikke finde ud af at aflevere, og jeg gider ikke stå ved siden af ham, for at han skal gøre de ting jeg har brug for ( ikke... ønsker ) han gør.

Jeg bryder mig ikke om den ene mand. I denne her tid, har jeg det med ham, som jeg har det med Jakob. Ubehagelig følelse, og lyst til at personen aldrig havde været en del af mit liv.
Jeg ved dog godt....jeg har lært en del. Det er bare svært at se på personen, fordi jeg mærker min "offer-rolle".... denne manipulerende person med meget bevidste udsagn, som han tror er skide kloge, og.. ja, jeg føler ikke jeg kan komme igennem med mine ting. Jeg bliver kikset, fordi jeg indeni mig selv allerede HAR opgivet at fremlægge mine ting. Det føles som, at han giver skylden på andre (Typisk ACA`er og det er han med 2 alkoholiske forældre.) Han er dog meget dygtig, forholdsvis sund (drikker ikke) og loyal, men kaotisk, anarjistisk og smider bolden over til andre. Jeg får altid en usikker følelse....for hvad kan der pludselig ske med den impulsivbe person ??? En følelse af, at planen er, at det er min skyld et-eller-andet, når det kommer til stykket. Jeg svinger. Fra ansvarlig til uansvarlig. Jeg er lidt reagerende, ikke handlende - fordi jeg ikke kan se nogen formål i at agere sammen med en person, som alligevel ikke vil ændre sig - og kun kræve noget af mig. Jeg gider ham simpelthen ikke. Orker ham ikke. Vil helst undgå ham. Jeg må tænke videre på, hvordan jeg tackler ham, men mest af alt...vores situationer.

:o) Nå, men det betyder ikke jeg hænger med næbbet. Til ACA-mødet sagde jeg, at jeg vil til at ændre handlemåde. Det er ofte jeg bider en proces igennem, og holder standen. Derefter kan jeg beklage mig, MEN komme med min glæde og meget positive oplevelse og holde fokus på det positive (det er jeg stolt af, og håber ikke jeg bliver bitter en dag, af den grund. HVIS jeg skulle blive sortseer :o)

NU vil jeg begynde at kigge på det sure æble... og overveje om hvor mange bid af det sure æble jeg vil have. Og tage lidt måske... :) det er da en mulighed.

Min kollega er...ja...æbleformet :oD

Nå...vil hvile mig igen :o)

Ha en god dag.

~SommerFuglen~

NB:NB:NB:NB:NB:NB:NB:NB:

HEY... ! GRUNDEN TIL JEG TOG HERIND VAR FOR AT FORTÆLLE AT DER STÅR NOGET OM NETDAGBØGER I POLITIKEN :O)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget NETDAGBØGER I POLITIKEN - Stadig hjemme.. er publiceret 03/11-2004 14:39 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.