18 år siden

Råhygge..!

Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
3 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim ...
4 måneder, 2 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
2 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 5 måneder siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
6 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
3 år siden
Har lige haft et par råhygge-dage, som jeg heldigvis tror på fortsætter hele weekenden med..!

Jeg har også haft brug for det, tror jeg, ovenpå en periode med dårligt humør og nedture.
Peter kørte til Nordjylland torsdag morgen, da jeg tog på arbejde… Han ville op og se til sommerhuset og børnene i et par dage, og måske havde vi brug for lidt fravær..! Det tror jeg nogen gange skal til, for at man kan sætte rigtig pris på nærværet..!

Jeg lånte bil af min ex, og torsdag eftermiddag besøgte jeg en zoneterapi-veninde, og det var ren nydelse med både fodnusseri, massage og god snak.
Da jeg kom hjem, var Birthe og Rune ankommet medbringende en kæmpe-pizza. Det blev til en rigtig dejlig aften, hvor jeg også fik set det første scanningsbillede af ”Bebsen”, som de jo venter til juni. Mit barnebarn nr. 2 :O)

I går var kort arbejdsdag – jeg tog fri kl.11, hvor jeg tog hjem og ordnede lidt opvask, støvsugning m.m., havde en enkelt klient midt på eftermiddagen, kørte ind til Vejle for at handle lidt og for at hente Lene og Lars ved toget. Toget var forsinket, men værd at vente på – kæmpeknus da de to unge mennesker ankom – skønt..!! Vi kørte på Engvang, hvor Lenes far, min ex, havde lavet god og dejlig aftensmad til os alle sammen. Var herhjemme ved 21-tiden, derefter en lang tlf.snak med Irene om lidt af hvert, og SÅ hentede jeg min dyne og faldt om på sofaen. Efter en kort snak med Peter, var det meningen jeg ville se et program med Norah Jones, men jeg tror knapt nok jeg hørte den første sang færdig, før jeg var laaaangt væk i drømmeland – vågnede i hvert fald engang i nat, hvor jeg slukkede lyset og fjernsynet.

Jeg vågnede kl. 9,30 – stadig på sofaen, men dejligt udhvilet efter ca. 10 timers søvn. Hold da op, hvor har jeg haft brug for det, og hvor var det en rigtig dejlig følelse at vågne op i total fred og ro, vade ud i køkkenet efter lidt morgenmad og kravle under dyne igen med kaffekoppen inden for rækkevidde..! Råhygge..!

NU – efter en tur under bruseren - er jeg vist ved at vågne for alvor – Peter er på vej herned, så jeg vil til at gøre lidt frokost parat til os.
Lidt senere i dag, vil jeg klæde mig pænt på, og sammen med Peter tage turen tværs over Jylland til et sted, hvor jeg ved, der venter dessert i fryseren, og hvor værten sikkert allerede er i fuldgang med at forberede aftensmåltidet. Værtinden er ude at ”føjte” for sig selv indtil videre, men sidst på eftermiddagen vil vi alle fire mødes, og ganske sikkert få en skøn, skøn weekend med total råhygge..!

God weekend til jer derude
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Råhygge..! er publiceret 22/01-2005 12:45 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.