17 år siden

par-kursus

Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
4 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
5 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
En lille tidlig godmorgenhilsen kan det vist blive til her i dagbogen, tror jeg..!
Jeg er mødt tidligt på arbejdet i dag, fordi jeg valgte at køre herind med Peter, da han skulle nordpå kl. 4,30 i stedet for at skulle vente på bussen i sne og kulde. Derfor sidder jeg her lige nu..!

Hold da helt op, hvor har vi fået meget sne i de sidste 2-3 uger – det ligger jo simpelt hen i bjerge overalt, men smukt er det jo med det hvide landskab..!

Det er et stykke tid siden, jeg sidst har fået skrevet, så jeg funderer lige lidt på, hvad der egentlig er sket i mit liv … Sidst skrev jeg vist om min københavnertur og marsmændene hos Irene og Jonas, og det var lige da den første sne var kommet.
Hverdagene glider stille af sted både med og uden Peter hos mig, og både med og uden børn omkring mig. En rolig vekslen mellem bare at være mig og mellem nærvær og samvær med mine nærmeste. For det meste er det helt OK, men ind i mellem bukker jeg under i ”alene-heden”, når jeg er selv.

I den forgangne weekend har Peter og jeg været af sted på et par-kursus hos Helen og Erik Gamborg med hovedvægt på healing og meditation. Umiddelbart var vi begge af den mening, at det ikke gav os så meget, og vi snakkede lidt om, at mange af de andre par havde langt mere behov for det end vi. Alligevel var der ret store oplevelser i det, synes jeg – i hvert fald har jeg haft hårde ”efterdynninger” de sidste par dage med mange tårer og følelser helt uden på tøjet, og det har givet os rigtig meget god snak og nærhed på en dejlig måde. Så måske er pengene ikke helt spildt :O) For øvrigt var dette kursus min julegave fra Peter – så tak for det min ven..! Jeg tror på, at vi har fået noget nyt at bygge videre på i vores i forvejen dejlige parforhold, og jeg tror på, at det har givet mig redskaber til at håndtere de dage, jeg synes kan være svære.

Da vi kom hjem fra kursets 2. dag lørdag aften, valgte vi at tage på den italienske restaurant Toscana i Vejle i stedet for at bøvle med at lave mad derhjemme, og det var altså også en dejlig oplevelse, synes jeg. God mad, hyggelig betjening og dejlig stemning i det hele taget…., så et dejligt indslag i den ellers så indadvendte weekend..!

Nååå, nu åbner kantinen her snart, så jeg vil hente mig en kande kaffe og et rundstykke og se at komme op i omdrejninger.
I dagens løb vil jeg bestille tid hos frisøren, har jeg bestemt – et pænt spejlbillede hjælper nu også med til at gøre hverdagen en smule bedre :O)

Kærlige tanker til jer derude og til den kommende dag
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget par-kursus er publiceret 01/03-2005 06:02 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.