17 år siden

par-kursus

Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
3 år siden
Fremtiden er nu...
Bjørn Langki...
5 måneder, 1 dag siden
Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
14 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
3 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 1 måned siden
Træt
Ansu Orheim ...
7 måneder, 5 dage siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
En lille tidlig godmorgenhilsen kan det vist blive til her i dagbogen, tror jeg..!
Jeg er mødt tidligt på arbejdet i dag, fordi jeg valgte at køre herind med Peter, da han skulle nordpå kl. 4,30 i stedet for at skulle vente på bussen i sne og kulde. Derfor sidder jeg her lige nu..!

Hold da helt op, hvor har vi fået meget sne i de sidste 2-3 uger – det ligger jo simpelt hen i bjerge overalt, men smukt er det jo med det hvide landskab..!

Det er et stykke tid siden, jeg sidst har fået skrevet, så jeg funderer lige lidt på, hvad der egentlig er sket i mit liv … Sidst skrev jeg vist om min københavnertur og marsmændene hos Irene og Jonas, og det var lige da den første sne var kommet.
Hverdagene glider stille af sted både med og uden Peter hos mig, og både med og uden børn omkring mig. En rolig vekslen mellem bare at være mig og mellem nærvær og samvær med mine nærmeste. For det meste er det helt OK, men ind i mellem bukker jeg under i ”alene-heden”, når jeg er selv.

I den forgangne weekend har Peter og jeg været af sted på et par-kursus hos Helen og Erik Gamborg med hovedvægt på healing og meditation. Umiddelbart var vi begge af den mening, at det ikke gav os så meget, og vi snakkede lidt om, at mange af de andre par havde langt mere behov for det end vi. Alligevel var der ret store oplevelser i det, synes jeg – i hvert fald har jeg haft hårde ”efterdynninger” de sidste par dage med mange tårer og følelser helt uden på tøjet, og det har givet os rigtig meget god snak og nærhed på en dejlig måde. Så måske er pengene ikke helt spildt :O) For øvrigt var dette kursus min julegave fra Peter – så tak for det min ven..! Jeg tror på, at vi har fået noget nyt at bygge videre på i vores i forvejen dejlige parforhold, og jeg tror på, at det har givet mig redskaber til at håndtere de dage, jeg synes kan være svære.

Da vi kom hjem fra kursets 2. dag lørdag aften, valgte vi at tage på den italienske restaurant Toscana i Vejle i stedet for at bøvle med at lave mad derhjemme, og det var altså også en dejlig oplevelse, synes jeg. God mad, hyggelig betjening og dejlig stemning i det hele taget…., så et dejligt indslag i den ellers så indadvendte weekend..!

Nååå, nu åbner kantinen her snart, så jeg vil hente mig en kande kaffe og et rundstykke og se at komme op i omdrejninger.
I dagens løb vil jeg bestille tid hos frisøren, har jeg bestemt – et pænt spejlbillede hjælper nu også med til at gøre hverdagen en smule bedre :O)

Kærlige tanker til jer derude og til den kommende dag
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget par-kursus er publiceret 01/03-2005 06:02 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.