Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hey dagbog, - jeg ved ikke om jeg har snakket med dig om det, - men vi skal jo lærer at skrive digte..altså uden at vi blvier digtere..*G* sådan lyder teksten i skriveundervisning..Hallo søster, jeg har skrevet digte,..og er langt bedre end underviseren...så kan man gøre sådan og sådan,.."ja, hvis man vil være middelmådig, uinspireret og uinteresandt for andre" kan jeg ikke lade være med at sige til mig selv.

Jeg kan ikke, og vil aldrig kunne li digtere, der skriver for deres egen fornøgelse...hvor de er de eneste der kan tolke deres egne ord. Det samme med dem der kan se noget i det..det er jo ikke andet end snob, som at kunne se usynligt tøj. De fleste mangler en historie, som er det papir værd de skriver på.

og som jeg skriver i mit kritiske digt " nogle kan max rime på peter, der desværre ikke fatter en meter"

nok derfor jeg tager så lang tid om at skrive bare 1 enkelt. Alt skal harmonere, der skal være bundet op på alt hvad jeg siger...det nytter ikke at have et stort ordforråd, hvis det betyder at man tror man skal briliere med det over for andre..for hvis det normale menneske ikke forstår noget,..så vil det hellere kaste det væk fra sig, end at finde ud af det..det er aldrig fedt ikke at vide noget..måske er det derfor folk ikke gider at læse digte mere..altså ALMINDELIGE mennesker..at folk rynker næse af det...det gør de så ikke når de ser mine..det er det fede :) det er kun folk der går i kejserens nye klæder der ikke kan li det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Digteren er publiceret 11/03-2005 16:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.