Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
brænde
Peter
6 år siden
Jeg har langt om længe taget mig sammen til at bestille tid til en gynækologisk undersøgelse.. Puha
Lægen har gentagende gange ” mindet ” mig om det når jeg har været der i andre anledninger, men jeg har hele tiden udskudt det !! I 97 fik jeg konstateret celleforandringer og fik i den anledning lavet et keglesnit. Heldigvis var der ikke noget, men jeg SKAL gå til kontrol.. Hmm
Bagefter skal jeg til kontrol ved tandlægen, og heller ikke det står ligefrem øverst på min ønskeseddel for en god fridag.

I fredags fik jeg en delvis fridag. Jeg skulle ud og have nye bremseklodser på bilen, og det skulle der i og for sig ikke være noget problem i. Det var der heller ikke i første omgang, men efter at være kommet på gaden igen blev den ved med at skrive ud, at der skulle skiftes bremseklodser.. Jeg ringede ud til værkstedet, og aftale at stille bilen til nærmere eftersyn.. Hmm det tog 5½ time før den blev meldt klar igen.
De havde skiftet den elektroniske styre enhed til bremsen, så den med kvinder og teknik holder ikke i byretten. Det er nærmere biler og teknik !!

Det bliver en kort arbejdsuge, da jeg også skal have fri i weekenden pga. André kommer hjem. Det har helt klart været en af de største fordele ved at arbejde hos min far – at jeg bestemmer selv hvornår jeg tager mine fridage !! Jeg har ( nogen gange desværre ) arvet hans arbejdsomhed, så han ved også at jeg ikke udnytter hans frie tøjler.

Jeg må hellere komme i bad, og få dagens gøremål lagt bag mig ;-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En øv fridag er publiceret 14/03-2005 07:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.