Tilfældighed eller skæbnen.

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Jeg fik tænkt mig om og besluttede at tage med på modul 2 i Læring for livet alligevel og det tror jeg bestemt ikke, at jeg fortryder. Det er vel nok dejligt, at nogen kan og vil ruske op i mig og ikke blot accepterer, at jeg sejler min egen sø.

I tirsdags skulle vi så vælge os ind på hold, alt efter hvilke emner vi brændte for. Jeg har i lang tid oplevet en utifredshed og utilstrækkelighed ved, at mine dage bare flød ud i sandet, uden at jeg rigtigt kunne få gjort noget ved det. Derfor meldte jeg mig hurtigt til emnet "Strukturering og planlægning af hverdagen" og jeg ved og føler, at det er et emne, som jeg virkeligt brænder for. I forbindelsen med strukturering kommer Simple living og Feng Shui også ind i billedet. Feng Shui har i længere tid vakt min interesse og jeg har surfet lidt rundt på nettet efter stof omkring emnet. I fredags var jeg på biblioteket, hvor jeg lånte to udemærkede bøger om Feng Shui og jeg brugte en del af dagen til at skimme gennem bøgerne. I går, da posten kom, havde han en pakke med til mig fra Borgens bogklub. Hvad kunne det dog være?

Jo, det var en bog, som jeg havde vundet i en konkurrence, som jeg lykkeligt havde glemt alt om. Bogen hedder "Harmoni og energi med Feng shui". Er jeg ikke bare heldig - nu har jeg min egen bog om emnet og var det tilfældigt eller var det skæbnen?

Solen skinner varmt gennem udestuens vinduer og døren står åben derud. I udestuen ligger mit nye køkken, som Carlo vil sætte op i påsken og jeg glæder mig som et lille barn til at få et nyt køkken. Det passer så fint, nu hvor jeg skal til at ændre og strukturere hverdagen, som jo også indebærer at få ryddet op i ting og sager. Vi skal have nye låger i lys birk, ændret et skab til skuffer og krydderihylderne over emhætten skal skiftes ud med et skab. Desuden får vi ny bordplade med ny nedfældet vask og vandarmetur. Det bliver bare SÅ dejligt og jeg glæder mig til at udfolde mine kulinariske evner i mit nye køkkken.

I dag har vi palmesøndag og jeg har slet ikke fundet min påskepynt frem endnu. Det må jeg hellere få op i morgen, så huset er bare lidt påskepyntet, når Anne kommer hjem på påskeferie på onsdag. Jeg fatter knap at det er påske, men den falder jo også tidligt i år. Påskedag går vi over til sommertid og inden vi ser os om, er det forhåbentligt forår med godt vejr. Jeg kan mærke en trang til at komme i haven, der trods alt skal have en kærlig hånd, selvom jeg må dele den med en pony. Carlo har kompenseret med at lave nogle nye højbede til mig. Der skal vi have lidt kartofler og en masse blomster, så det er nemt at plukke buketter ind. Jeg har allerede købt nogle blomsterfrø og dem vil jeg snart plante til forspiring. Desuden skal jeg hente nogle stauder og georginknolde hos en nabo. Jo, det bliver dejligt at få jord under neglene igen.

Jeg vil slutte min lille beretning for denne gang. Jeg er på vej over til min nærmeste nabo med et håndarbejdeblad, som hun skal bruge i morgen.

I må alle have en fortsat god palmesøndag.

Hyggehejsa fra en optimistisk Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilfældighed eller skæbnen. er publiceret 20/03-2005 16:10 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.