noget at skrive

Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
No name girl
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Hey dagbog, - Jeg gik igang med at skrive på et eventyr forleden, - mmm, det bliver total grineren..jeg mangler dog lige ideen til midten af historien, men opstarten ligger jeg allerede flad af grin over..hvad det skal gå ud på? - Jo, det handler om en stor lort som har et hof af fluer..moralen er noget med, at selv om man er en lort, kan man godt have fine fornemmelser *GG* eller også bliver det noget andet :)

igår kunne jeg så også spille starten af melodien "flamingo fantesy" på min guitar :) starten kun, fordi selv om jeg også kan tage de sidste noder, så lyder det underligt nok af h til. Det er ligesom om den melodi jeg har gang i ryger sig en tur.

Men ellers er der så mange digte også, som jeg kun lige er startet på *G* så ryger de ellers ind i min "halve digte" mappe..indtil jeg kan genoptage dem, og skrive videre..eller også kan man sige at jeg måske en dag kan finde 2 halvdele og sætte dem sammen..jeg gemmer dem fordi starten er sådan set god nok, men pludselig går jeg bare død over hvad jeg skal skrive..jeg mister historien inde midt i det hele..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget noget at skrive er publiceret 27/03-2005 11:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.