noget at skrive

De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Hey dagbog, - Jeg gik igang med at skrive på et eventyr forleden, - mmm, det bliver total grineren..jeg mangler dog lige ideen til midten af historien, men opstarten ligger jeg allerede flad af grin over..hvad det skal gå ud på? - Jo, det handler om en stor lort som har et hof af fluer..moralen er noget med, at selv om man er en lort, kan man godt have fine fornemmelser *GG* eller også bliver det noget andet :)

igår kunne jeg så også spille starten af melodien "flamingo fantesy" på min guitar :) starten kun, fordi selv om jeg også kan tage de sidste noder, så lyder det underligt nok af h til. Det er ligesom om den melodi jeg har gang i ryger sig en tur.

Men ellers er der så mange digte også, som jeg kun lige er startet på *G* så ryger de ellers ind i min "halve digte" mappe..indtil jeg kan genoptage dem, og skrive videre..eller også kan man sige at jeg måske en dag kan finde 2 halvdele og sætte dem sammen..jeg gemmer dem fordi starten er sådan set god nok, men pludselig går jeg bare død over hvad jeg skal skrive..jeg mister historien inde midt i det hele..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget noget at skrive er publiceret 27/03-2005 11:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.