19 år siden

Energien er stadig høj :o)

savføre
Peter
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 13 dage siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Det er for vildt ! :oP Kan passe "den lille sorte" ...ja, min H&M-kjole.... den strammer lidt endnu om brystregionen, men hallo ! Det ser pænt ud ;o) *hahahahahaha* nu vejer jeg 73,9 kilo. 13 kilos vægttab siden nytår. Dvs. de 11 kilo havde jeg tabt før jeg holdt pause på ca. 1 måneds tid ;o) nu er jeg igang igen. Jeg skal tabe mig 5 kilo inden 1. juni. Begynde at løbe 1. juni. Og tabe mig 5 kilo mere i juni. Når jeg tager på ferie, har jeg tabt de her 20 kilo, som jeg har sat mig for !!! Vildt !!! :oD *Hahahaahhaha* - og jeg tror på det ;o)

10 kilo på 6 uger....hmm....det har jeg gjort før, så det regner jeg med. Specielt fordi jeg begynder at løbe :o)
hvis jeg kun når 18 kilo inden ferien og kommer til de varme lande....so what - så tager jeg de 2 kilo dér ! :oD *haaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha !!!!!*

:oD Heeehaaaa... !! Jeg er bare total fuld af gå-på-mod ! :oP

Fik en opringning af den..hvad var det nu ... FFF- fræk frisk og fifty :oP ham den gifte i efteråret, og ham jeg ventede på forgæves i januar....hmm :oD fordi der var problemer med at komme hjem inden den helt store rejse til Østen på 3 måneder. Han ringede igår ! Total nervøs *GS* var han. Spurte ham direkte efter de indledende søde og friske hyggesnak ;o) ja, det var han sq. Han vil stadig gerne tage mig med ud og sejle....jeg var fuldstændig ..paf. Altså forstået på dén måde. Det sker så meget ! :o) Jeg skulle lige tune mig ind på ham. Han fortalte selvfølgeliug om sin omfattende rejse, men var mest interesseret i at høre om han kunne se mig. Jo jo....så om ca. 2 uger, så skal vi ses. Jeg fortalte ham til sidst at jeg havde tabt mig. Hvor meget ? "MIndst 10 kilo"...jamen, så var jeg jo nok rigtig lækker.... "Ja, jeg er tærskelækker!" :oP Haaahahahaha - jeg ved ikek hvad der sker, men jeg sætter sq ikke mit lys under et skæppe i denne her tid. Og når jeg møder ham, har jeg tabt 15 kilo...det er da vildt at tænke på, ikk ?

Har jeg gang i mange ? Hmm...nu skal man lige huske på, at jeg faktisk ikke ses med nogen fast. HotShot ser jeg først igen når der er gået 1 måned. Og den "Gifte-Mand" ser jeg sikkert ikke igen, før til efteråret.

Af singler er der Jes, som jeg flirter med. Nu får vi se hvord det bærer hen ad. Han er en meget udadvendt fyr, sød, frisk og sjov. Vi har det faktisk kanon sammen. Han har også et meget udadvendt og aktivt socialt liv, og jeg ved at han lige nu har gæster indenfor underholdningsbranchen...så når der falder lidt ro over tingene, så skal vi ud og tage billeder sammen, "også kan vi jo tage en kop kaffe sammen dér"....han har faktisk ikke lagt skjul på, at han er interesseret. Jeg skal bare have lidt tid til at være sikker på, at han vil mere end at bolle - for han ER sq sjov, hyggelig og han får mig til at grine og smile :o) spørgsmålet er om det er holdbart. Dét vil jeg jo gerne lige se.... for han er vist ligesom mig *hahaha* temmelig frisk, hvor tingene går hurtigt i livet :o) meget positivt. Jeg HAR haft et godt øje til ham, siden jeg snakkede med ham første gang. Så jeg er lidt spændt på hvad man egentlig kan med hinanden, udover at flirte. Derfor snakkede jeg også meget direkte med ham om det i forgårs, da vi snakkede sammen ifb. med arbejdet. "Jeg vil gerne være sammen med dig....altsåå...nu siger jeg det nok lidt akavet.... *hahaha* - men jeg synes du er hyggelig, sjov og jeg kunne godt tænke mig at bruge lidt tid med dig - så derfor kunne jeg godt tænke mig at vi lavede noget med cameraet sammen" .....hiiihihiiihi, selvfølgelig sagde jeg det "lidt forkert" så han sagde direkte...nåååh ? Så du vil gerne ...hvad var det nu han sagde ? I seng ? Hmm... nej. et-eller-andet -andet.....hvor jeg grinte og sagde "Neeej...altså jeg vil gerne bruge noget tid sammen med dig *hahaha*"
Hvortil han svarede, at det jo var derfor at han ville have min MSN *hehehe* - "Jamen, jeg vil helst bruge tid sammen med dig IRL" ... :oP ja, jeg er tryg nok ved ham til at jeg kan sige tingene lige ud. I første omgang er det jo ganske uskyldigt, også må tiden jo vise hvad det bærer henad. Det er jo hvordan vi kan agere sammen, der tæller :o) ...håber han kan danse :o) *SXXXS* kunne være dejligt at have en dansepartner, én at fjolle med, grine med, se en god film med, tage nogen gode gåture med, tage billeder og snakke sammen om dem.... :o) og ja, vi kan sagtens også tage byture sammen, for på en-eller-anden-måde så er vores kemi også til at kunne være sammen med andre af vores venner. Det hele ser faktisk godt ud. Han kunne også passe ind i min søskende-flok, hvor vi kan snakke sjovt, frækt og seriøst :o) hmm...ja ja ! Han passer altså ind på mange måder :o) derfor er det med forsigtige skridt og på en sød måde, at jeg helst vil nærme mig ham. Han ved jo også at jeg er til kvinder, og han er selv frisk på at lave sjov indenfor dén verden :o)

Hmm...hvem er der så ? Jo, Vaskebrædtet....mjaa... han ryger altså ud af min "dispositionsliste" - jeg vil satse lidt på Jes.

Også er der revisoren.... han er aaltfor veludrustet til at jeg kan klare ham fysisk. Og hans humor er fin, og det er hyggeligt. Men ...nej, jeg satser på Jes :o)

Den unge dame ? Hende savner jeg. Hun savner mig. Men vi har vores lille kamp med, at vi ikke rigtig kan stå ved os selv overfor omverdenen. Og det ER problematisk med hendes mandlige kæreste. Han har det virkelig ikke nemt.
*Suk*...og det er svært at være vidne til :o) men...jeg holder af hende og vil meget gerne kunne have hende tæt på. Og sådan har hun det også. Vi har sneget os ind på hinandens liv :o) vi kan nærmest ikke undvære hinande :o) Også skal vi bare lige finde formen ;o) på hver vores måde. Hun mailede igår, at hun synes livet er uretfærdigt, og at hun vil prøve at glemme mig. Jeg fandt hende i CyberSpace, hvor vi så lige fik en chat. Hun var lidt nede og i dårlig humør. Så fik vi lige kvikket hinanden op ;o) og i nat ringede hun fra en fest, bare for lige at høre min stemme :o) det var dejligt...måske sover datter hos sin kæreste i aften, også kan hun komme her :o) ...nu får vi se. Jeg håber egentlig at forholdet til hende bliver mere afbalanceret til at vi har hver vores mand, men nogen gange så skal vi have hinanden tæt på. Nyde hinanden, som vi er, og dele glæden ved at være hos hinanden. For vi har det skønt sammen :o) i en hverdag tror jeg bare ikke jeg eller hun er klar - OVERHOVEDET - til at kapere en involvering af omverdenen. Og det er fint nok :o) Det behøver jo ikke være enten eller....vi kan jo finde en form, der passer os godt... :o) ikk ? det lyder da fantastisk. Og det kan sikkert godt lade sig gøre, som tiden modner os til at være mere realistiske i vores tanker og handlinger.

Det er en dejlig tid jeg har nu. Min sidste sex var med hende. Og det er jo et stykke tid siden nu. Lige nu er mit liv ikke styret af sex. Det er styret af glæden over livet :o) og det er jo en fantastisk følelse.

Jeg har i denne uge arbejdet meget meget hektisk. Jeg var fuldstændig åndeløs igår, og måtte tage fri efter 10 timer. Og sådan har det været alle dagene. Pyyyha....det er bare med at klø på. Og jeg nåede ikke alle mine opgaver. Jeg måtte bare sige til mig selv. "Det må vente til mandag" - de vigtigste ting ER sat i værk :o) jeg er ved at lære at sætte grænser. Pyyyyyyyyyyyyyyyha ! :o) og jeg skal nok blive bedre. SKAL blive bedre :o) og jeg ved det kommer.

Forresten, så er én af mine musikervenner blevet honoreret med 3 måneders arbejdslegat ! Han ringede til mig, fordi jeg er én af hans venner !! Åååh ! Jeg kunne sq ikke andet end sige, at jeg elsker ham ! Udover tillykke - selvfølgelig ! *hahahaha*

Dejlig følelse.....han er simpelthen én af de dejligste, kærligste, lune og mest hjertevarme og fri person, jeg kender. Og jeg er beæret over at være blandt hans venner nu ;o) efter at have været kolleger, så er det jo ret fedt. Nå, nu må jeg pakke sammen. Datter og sviger søn er her, og der skal snakkes, ryddes op osv. :o)

Forresten. Jeg går meget hverdag. Mindst 4 kilometer ;o) og jeg er træt om aftenen. Godt tegn og meget meget fint for min krop, for så kommer jeg nogenlunde tidligt i seng :o)

Rigtig god weekend til alle ;o)

Kærligste hilsner
~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Energien er stadig høj :o) er publiceret 22/04-2005 14:19 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.