D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
5 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hey dagbog, - dagens tanker kredser omkring mig selv. Pennen er det eneste sted, hvor jeg ikke har opsat en profil, hvor jeg går efter at finde en pige.

Så tænker jeg på, at jeg skal jo ha bestilet en tid hos lægen :) Det skulle ikke undre mig, om nogen kunne tro at min depretion så kunne ses...det blev den ikke sidst..og heller ikke denne gang, - ingen kan se igennem mine masker...jeg smiler jo *G* - også er jeg mester i at svare på spørgsmål :) som en vaske ægte politiker kan...

Idag er slappe af dag, - selv om jeg ikke kan lade være med at tænke på nu, at jeg også har nogle lektier, og at jeg jo som sagt skal obsavere nogle børn..hmpf,..selv om jeg jo kan skrive en falsk observation.

Jeg vil hellere skrive et eventyr, et eller andet som kan få folk til at tænke..glemme deres floskler og fanatiske overtro på det positive...men jeg forstår dem godt på en måde, de står ikke selv i min sko. altså hvis jeg havde fundet det jeg søgte, ja så ville jeg nok være lige sådan.

Det væreste er bare, at der jo ikke er noget håb, ingen potientielle..ingen steder en kan komme fra...Det ser ud som om alle venner fra nettet er væk nu..godt nok, de kunne ikke gøre mig lykkelige alligevel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mine evige tanker er publiceret 23/04-2005 13:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.