19 år siden

At fylde sin sjæl

senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Er det ikke fantastisk at se på et bord fyldt med frugt og grønt, med alverdens lækkerier, eller med den fineste mad. Man nærmest mærker ens tænder løbe i vand. Man ved at æder man alt det ens hjerte lige nu begærer bliver man fed og tyk, men nørj hvor det bare frister.

Så hvorfor fornægte nuets glæder? Det kommer jo ikke til at skade nogen på længere sigt! Hvis jeg ynder at elske med den jeg holder af, men er på biblioteket, tja så skader det vil ingen at vi i enighed vandrer ud på et toilet og får det ordnet? Har jeg umiddelbart lyst til en kaloriefyldt sukkerstang kaldet sneakers, tja så hvorfor sige nej, hvis jeg bliver budt? Nej du, gør hvad du nyder. Jeg nyder slik og æder gerne store mængder. Jeg nyder motion og går gerne lange ture. Jeg nyder filosofi, og diskuterer glad og gerne. Så hvorfor lægge bånd på sig selv hvis det alligevel ikke skader nogen?

Nyd livet. Bare nyd det. Du kan vælge at forkorte det med stoffer, mangel på motion og rygning, men hej så længe du nyder livet skal jeg ikke stå dig i vejen. Det er din menneskellige ret at nyde det. Der står ingen steder at vi skal ærgre os over hvor lidt vi tænker på vores kondi. Det er ikke dekreret at man skal tænke på sig selv. Ja selv kristendommen vil ikke gå imod os her. Så bare nyd livet. Præcist som du vil. Personligt vælger jeg at holde mig fra alkohol, stoffer og usikker sex fordi jeg elsker livet og gerne vil leve længe. Jeg dyrker motion fordi jeg mener at Gud har givet mig min krop som gave, og den skal jeg passe på, ligesom hvis jeg fik en gave fra dig.

Så nyd livet. Elsk, æd, grin, le, mor dig med dine venner, giv en skærv til de fattige hvis det gør dig lykkelig, gør at hvad du har lyst til.
Bare det ikke skader andre end dig selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At fylde sin sjæl er publiceret 01/06-2005 01:00 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.