Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
4 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
10 måneder, 25 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
5 år siden
Førtidspensionist VS Samf...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
3 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
5 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
7 år siden
råb
Halina Abram...
3 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Fin anmeldelse...
Kianna Kitte...
2 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
3 år siden
Hey dagbog, så er jeg gået igang med at skrive min forbesøgelses raport. Det går såmænd fint nok indtil videre, og jeg kan selvfølgelig spekulere over om jeg har forstået indholdet af den helt. Dog skal det siges at jeg føler studiehåndbogen til punkt og prikke..i hvad den skal indeholde..også må det vel være det? -

jeg har fået skrevet 2 sider ud af de minumum 5 sider der skal skrives, altså har jeg kun 3 tilbage for at den er klaret. Det ser ud til at det nok skal gå, - når ja fik jeg sagt at jeg selvfølgelig ser frem til at komme i praktik, - selv om det godt kan være lidt kedeligt til tider...Kedligt fordi jeg skal obsavere børnene og sørgefor at de kommer godt ud af det med hinanden osv..altså alt det der du ved nok..også skal jeg jo også skrive en praktik opgave..men ellers kan jeg jo komme til at "lege" med børnene, og det elsker de jo..så gik der tid med det..så skal jeg jo også sætte dem igang med nogle af de ting som jeg har tænkt på de kunne lave..så det skal nok gå, det er sjældent at jeg oplever at være så godt med på alt hvad der skal ske, og at jeg føler at jeg kan klare det. Men det her virker bare ikke svært, hvilket jeg har det fint med..for jeg har ikke lige lyst til at udfordre mig selv yderligere.

men ellers hvis jeg får skrevet mine iagtagelser ind, så har jeg vel omkring 3 sider..så skal det nok gå..det hele skal være lavet færdig til på onsdag, så har jeg søndag, mandag og tirsdag...og det er meningen at vi kun skal ha 2 dage til det..men weekenden gør at vi har lidt mere..nå ja en anden klasse har kun til på tirsdag..hvor de skal fremlægge..vores lærer var jo også ved at tænke på om vi kunne rygge det hele til mandag, også vi skulle lave det i weekenden..så kunne vi ha sommerferie allerede efter mandag...meeen nej, jeg foretrækker nu også at have flere dage til det..så mon ikke det går.? :) jo

iøvrigt fungere min hjerne pt som om den har fået 10-20 colaer..eller en ordentlig røvfuld kaffe eller narko..mine tanker hamre bare igennem på hvad den skal indeholde og hvordan det skal stilles op, og jeg mener da at jeg er kommet frem til en god løsning i hovedet, - altså billedet er lavet der, nu skal resten bare ned på papir.

En ringede iøvrigt, omkring den der rapport og hvordan den skulle laves *G* er man i tvivl hvem ringer man så til..mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rapporten er publiceret 18/06-2005 15:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.