17 år siden

Dejlige feriedage

Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
10 måneder, 23 dage siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
8 år siden
Uh, hvor går de hurtigt, dagene altså, når man holder ferie..!

Siden vi kom hjem fra vores lille ferietur til Mors, har det hele gået sådan lidt slag i slag – og absolut på den positive måde.

Det endte jo med, at Peter alligevel tog med her til Vejle sammen med mig, og vi havde Nikolaj med også, Peters søn på 11. Herhjemme ventede en sød veninde, som oven i købet havde aftensmaden med til os. Sikke dog en hjemkomst..!

Fredag morgen pakkede vi madkurven og satte kursen mod Vorbasse marked i hele to biler, for vi havde også Lene og hendes kæreste med – og vi skulle jo også være sikre på at ha’ plads nok hjemad, hvis en af os skulle gå hen og forkøbe sig på et eller andet :O) Så galt gik det nu ikke, i hvert fald ikke med store ting, og vi havde en rigtig dejlig hyggedag sammen med både gode og sjove oplevelser.
Vi var trætte, da vi kom hjem igen, og det var skønt at stille sig under bruseren og vaske Vorbasse-støvet af. Ja, støv blev det denne gang – andre år har jeg oplevet at være indsølet i mudder inden dagen var slut, men pyt, det betyder ingenting, når musikken spiller :O))

Lørdag eftermiddag pakkede vi igen madkurven, denne gang til eftermiddagskaffen i Geografisk Have i Kolding. Jeg må jo blankt indrømme, at jeg i den grad nød at vise haven frem for min veninde, der var første-gangs-besøgende der. Jeg elsker den have og kender den nærmest ud og ind som min egen lomme, så jeg kunne jo slet ikke lade være med at fortælle alle historierne om de enkelte træer, buske og planter, så det blev igen en dejlig dag for os alle.

Søndag nød jeg stilheden herhjemme, mens Peter kørte til Nordjylland med Nikolaj. Det vil nu sige – jeg fik besøg af Benthe det meste af dagen, hvilket var både godt og skidt. Jeg skulle jo bl.a. ha’ brugt dagen til at lave sang og tale til hendes bryllup på lørdag, men det måtte jo vente til hun var ude af døren igen. Min veninde har hjulpet mig med sangen, så det handlede bare om at tilrette og finpudse lidt. Det fik jeg gjort om aftenen, og talen er efterhånden også ved at falde på plads nu.

I går mandag fik vi ordnet en del ærinder i Vejle, og i dag har vi været på en ny tur med oplevelser. Vi har nemlig besøgt en sød og dejlig Fyldepenne-pige..!! Det blev til en masse snak, alt for mange cigaretter, og en skøn travetur rundt om en sø i nærheden, som indeholdt en hel svanefamilie. Vi havde fotoapparatet med og jeg fik taget nogle ret gode billeder af svanerne. Lige for tiden er jeg lidt vild med at tage billeder, jeg synes det er sådan en dejlig og stort set gratis glæde med digitalkameraet.

Feriens sidste dage – resten af denne uge – kommer til helt at stå i brylluppets tegn. Selv om festen holdes på hotel, er der jo mange forberedelser af forskellig slags. På fredag kommer alle mine københavnerbørn hjem, så det skal der jo også gøres klar til, men jeg glæder mig da bestemt til det hele, og har (som sædvanlig) sommerfugle i maven… går talen nu godt, kan sangen synges, er alt som det skal være ? Er her pænt nok til gæsterne fra svigerfamilien, er mit valg til frokost på søndag OK ? Gad vide, om jeg overhovedet kan passe min kjole, som jeg købte til Irenes bryllup sidste efterår, og skal jeg ha’ købt nye sko ?

Ja, ja – tanker er der nok af, og det hele går garanteret præcis som det skal..!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlige feriedage er publiceret 27/07-2005 01:28 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.