17 år siden

Jeg druknede i nat

Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
4 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
Tomhed
Majtb
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Det har været en lang nat. Græd, da jeg gik rundt og slukkede stearinlysene, efter gæsterne var gået. Blue Foundation på anlægget. Følte mig alene - og undrede mig over, at jeg var alene.

Gik i seng, men kunne ikke sove. Drak noget mere vand. Faldt hen, men kom til mig selv igen en time senere. Måtte op og på toilettet. Hovedet skreg. Mere vand. Gik i seng igen i deprimeret sindstilstand. Kræver jo bare respekt, men den dukker ikke op nogen steder. Og jeg vil ikke presse ham til at give mig den, men måske bare være ærlig over for mig selv og ham. Og ja, han betød noget.

Vågnede igen halv fire. Bælgmørkt udenfor. Igen på toilettet, igen vand, igen gråd. Og så ligger man der og stirrer op i loftet, mens man absolut ikke er træt - og absolut ikke er glad.

Og nu er det så morgen, en rigtig regnvejrsmorgen. Har ligget i min seng i 10 timer, men er helt ødelagt, mit hovede hamrer. Skal ud og gøre rent, men der er 10 kilometer - og jeg skal cykle, men det regner. Og på den ene side er det det mest befriende vejr. Regnen, der kan gennembløde mig og vaske mig ren og tage tankerne med sig. Naiv tankegang. Men må ud af denne lejlighed, væk fra disse vægge, der maser mig. Og det regner, men indenfor drukner jeg. Giv mig en redningsplanke - eller måske bare en panodil.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg druknede i nat er publiceret 25/08-2005 10:21 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.