Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
5 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
2 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
brænde
Peter
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Jeg har altid undret mig over hvorfor der ikke er nogle der går på efterskole der skriver dagbpr herinde. Nu ved jeg hvorfor! Vi har alt for meget at lave.

Jeg er så begyndt på efterskole - det er herre fedt! Selv om jeg godt nok savner at være hjemme. Der er massere af folk på skolen og dagene er fyldt med alt muligt at lave - men det er bare ikke det samme.

Jeg savner at kunne tage i centeret, biografen eller hjem til en af vennerne. Jeg savner at have weekend fra fredag klokken 12 til mandag klokken 7.

Jeg går i skole fra 8-18 hver dag og har stilletime (der hvor du laver lektier) 1½ time. Godt nok er nogle af fagene kor og aerobic, men der er rigeligt at se til!
Jeg har kun 2 timers fri hver dag og nogle gange har jeg selvfølgelig fritmer, men de bliver ædt op af at sove eller lave lektier.

Min efterskole er boglig så jeg har en hel del at lave - mere end andre efterskole elever og mere end normale 10. klasses elever.

Alle der går på min skole er jyder. Det mennesker der påstår der ikke er forskel på danskere tager fejl.. Men det gør mig ikke noget - det er fedt at prøve noget nyt!

Jeg gik som sagt på gymnasium en uge - stoppede og nu er jeg på efterskole - jeg er ret sikker på at det var den rigtige beslutning..

Jeg har lavet en hel del siden sidst!
Jeg har været på festival! HHHenrik (hotte håndværker Henrik) har fået egen bil og er blevet håndværker. En af de andre gamle gutter er blevet bartender. De er alle sammen blevet frygtelig store lige pludselig. Livet fare afsted, men fuck hvor får vi meget ud af det!

Jeg har været til fest på en minkfarm! Det stank, men ellers var det meget sjovt at feste i en ægte jysk lade.

Har mødtes med Barbie, tvivlede på om der skulle være noget i mellem os, forsøgte, lagde op og droppede ideen før der skete noget specielt. Jeg kan virkelig godt lide ham, men jeg er bare ikke klar til noget fast.. Han kørte ellers 70 km på scooter for at se mig! Og betalte ca. 700 kroner for at være sammen med mig i 1½ dag.. Sødt!

Jeg har været til Ef reunion fest! Prøver at blive crew! EF er dem jeg rejste på sprogrejse med i sommerferien - savner det så meget! Det var the time of my life! Håber på vi har råd til at jeg kan tage afsted igen til sommer! Måske endda helt til USA!
Kigger på det for øjeblikket..

Jeg hoster, har ondt i halsen, er forkølet og har røde øjne, men jeg har bare ikke tid til at være syg. Det har varet 1½ uge nu men nægter stadigvæk at ligge mig syg.

Jeg har svært ved at vælge lige nu, der er så meget jeg gerne vil og jeg tror ikke jeg går glip af noget for jeg siger ja tak til alt!

Jeg har været sammen med 8 fyre på 1½-2 måneder og det er overdrevet. Især fordi det ikke engang er en fyr jeg mangler. Der er så meget andet lige nu - jeg for ikke det samme ud af at flirte og score som i 'gamle dage' - før sommmerferien. Jeg tror ikke jeg er ved at blive en anden, men mit liv er bare så anderledes.

Jeg savner ikke mine forældre. Men det er okaj at besøge min moar. Har ikke set min far og han var meget i mod at jeg tog på efterskole. Lige nu er han på druktur i Grækenland. Han har droppet sin kæreste, hun er begyndt at drikke for meget og hendes liv stinker, hendes søn tager stesoider og den anden søn bliver snart sendt til udlandet i krig. Jeg kan ikke tage mig af det af en eller anden grund er det ikke mit problem, men alligevel rører det mig.

Jeg har stadigæk kontakt med mange af mine venner var forresten i byen med nogle af dem fra EF i går. København blev væltet :D
Har det en smule mærkeligt, en lille smule syg, mangel på søvn og for lidt mad og væske de sidste mange døgn.

Min værelses kammerat på skolen har anoreksi og går i seng kl 8. Det er ikke mit problem - orker ikke at hjælpe hende, hun er selv skyld i det. Hun er mærkelig og det er jo ikke mit ansvar. Men tænker stadig meget på det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Visit your mother! er publiceret 18/09-2005 18:10 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.