17 år siden

Uperfekt fars bekendelser

Livsperspektiv
Flickarocks
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
3 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
3 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
5 år siden
Føler mig virkeligt som en dum dum far idag, min datter Louise (16år) ville ud til mig lave lektier sammen med en skoleveninde, fordi her var der 2 computere, skoleveninden var ude at shoppe da jeg kom forbi min datters hjem på vej fra arbejde, åå jeg svarede nej orkede ikke køre 2 ekstra gange til Nørresundby idag. sagde de kunne lave lektierne ved veninden.

Så fik jeg aflerveret en mobiltlf til Charlotte (14år). telefonen havde været til garanti reperation. Da jeg hentede den på værkstedet sagde de at de havde opdateret softwaren på tlf, hviket indebar at mobilen var helt tom, uden beskeder telefonnr musiknumre billeder ååå hvad sådan en teenage pige ellers har på mobilen.

faktisk havde jeg det lidt dårligt med at aflervere en sådan tom tlf.

Senere i aften ringede Charlotte, kom lige og hent mig jeg skal på chatten for jeg har ikke min superkære ven Bastians tlfnr til sms. ååå jeg skrev i aftes han ikke skulle skrive beskeder til mig før jeg skrev til ham når min mobil igen var ok. åå nu har jeg ikke hans nr men jeg kan fange ham på en hjemmeside skrive besked.

Jeg forstår jo godt charlotte ååå tænker med gru på hvad der ville ske for mig hvis fyldepennen pludselig brød ned og min eneste kontakt til jer glippede. især hvis det var i min stormende forelskelse for 3 år siden.
På samme tid stod jeg så her udenfor i mørkningen i fuld gang med at samle det store vinduesparti til udestuen. såå var noget mukken ååå lovede ringe tilbage.

Charlotte ringede flere gange mens jeg samlede vindusrammen ååå da jeg kom ind kl halv ni sagde jeg nej. måske var jeg også lidt bange for at sige ja til Charlotte når jeg tidligere sagde nej til Louise.

Tjaa det var så den uperfekte fars bekendelser))

Vinduspartiet bliver hvis eller helt godt her ude i gavlen hvor den overdækkede terrassen laves om til udestue jeg var ellers på et tidspunkt bange for jeg måtte bestille 12 ruder i forskellige mål ååå med skæve vinkler men nu ser det jo faktisk helt harmonisk ud.

Kan alle jer derude have en rigtig god aften.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uperfekt fars bekendelser er publiceret 13/10-2005 22:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.