15 år siden

Hmm hvorfor er det med forældre så sv&

Tvivl.
ceciliemarie
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
6 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
4 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
3 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
5 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
3 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
5 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
21 dage siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
4 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
4 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
2 år siden
Vand
Halina Abram...
3 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
7 år siden
Fik ikke skrevet noget helst fra min weekend hos minde forældre i sidste weekend. Kan ikke huske så meget andet end at den vidst var god og lidt mer afslappet end det plejer at være når jeg er hos mine forældre sammen med sønnike og kæresten. Nåede i løbet af sidste uge at blive uvenner med dem. De tror at bare fordi de selv gladeligt tilbyder at hjælpe en, at så har man altid tid og lyst til at hjælpe dem. Nu er det ikke fordi jeg skal lyde som et forkælet barn. Men jeg er bare træt af at når jeg siger fra over for mine forældre og skal noget andet, så får jeg smidt i hovedet hver gang "jamen vi har betalt ditten eller datten for dig". Så måtte jeg lige fortælle at det var ikke mig som havde bedt om det og at vi selv kunne betale hvis det var et problem at jeg ikke lige kan hoppe og springe hver gang de beder om det. Jeg har altås også en søn der skal hentes fra børnehave, et hjem som ordnes og en masse andre ting. Altså jeg har også et liv andet end mine forældre. Sønnike og jeg skulle have været i Knuthenborg Safari Park i morgen sammen med mine forældre, men tror ikke det bliver til noget. Jeg har ikke snakket med dem siden vi blev uvenner og jeg ringer bestemt heller ikke til dem. Min søn har fri, så hvis det ikke bliver Knuthenborg så skal sønnike og jeg nok hygge os alligevel. Det plejer vi at gørr når han har fri fra børnehave, så kan ikke se at det skulle blive et problem i morgen. Men nu må vi ser hvad der sker.
Fatter ikke hvorfor jeg altid skal kæmpe om opmærksomhed fra mine forældre. Min mor har den mani med at hvis jeg sidder og snakker med hende og der er andre som også snakker og hun lige vil hører hvad de siger. Jamen så er der ikke noget med at hun siger: "Camilla kan du lige vente et øjeblik jeg skal lige hører hvad de andre siger". Nej hun vender bare hovedet mod de andre og så sidder jeg bare der og snakker i 2 min før jeg egentlig finder ud af at hun slet ikke hører hvad jeg siger. Så føler jeg mig lidt dum og som om det jeg siger er komplet lige gyldigt for hende. Hun slet ikke interessere sig for mig andet når det drejer sig om om jeg ikke snart skal ud og lave noget eller videre i mit liv, for jeg kan jo ikke blive ved med at gå og have det dårligt. Hun glemmer bare lige en ting! Det er sådan set hende og min far som er skyld i at jeg har haft svært ved at komme videre i mit liv. Med hensyn til arbejde og andre ting. Hvis bare de kunne have holdt næverne for dem selv. Så havde jeg ikke haft sådan et lavt selvværd som jeg har til tider. De kan simplehen få mig ned med nakken hver gang og jeg er så træt af der. Jeg kæmper så meget med at de ikke skal få mig ned med nakken, men det er bare så smadder svært.
Synes lige jeg ville fortælle lidt om weekenden. Det har været en god og lidt hård weekend, men mest fordi jeg ikke har sovet så meget. Fredag skulle vi købe gave til det bryllup vi skulle til lørdag. Lørdag skulle sønnike hos hans farmor og farfar og overnatte til søndag. Kæresten og jeg skulle til bryllup kl.12. Det gik heldigvis hurtig i kirken. Festen var okay, men lidt kedeligt i forhold til hvad jeg havde troet. Vi tog fra bryllup kl.18.30. Så blev kæresten og jeg ening om at tage i biografen og se "Charlie og chokoladefabrikken". Den film var sjov og god synes jeg. Søndag skulle jeg handle lidt ind og ordne en masse herhjemme. Kæresten hentede sønnike. kl.13.45 skulle sønnike til fødselsdag på McDonald. Det er en pige fra hans stue i børnehave som holdt fødselsdag der. Efter 1½ time skulle jeg hente ham. Da han kom hjem slappede jeg af og han legede på sit værelse. så lavede jeg mad. vi spiste, bagefter slappede vi af og lige pludselig var den sengetid for sønnike. I dag da jeg fulgte sønnike i børnehave kom jeg i tanke om at de store børn i børnehave skulle i det kongelig teater og se ballet. Så de skulle havde fint tøj med som se skulle skifte til efter de havde spist frokost. Så jeg måtte aflevere sønnike og så hjem og hentede noget tøj til ham. Godt at man ikke bor særlig langt fra børehave. Når de har været i teateret skal de hjem til børnehaven og spise aftensmad og så kan de blive hentet mellem 18-18.30. Så jeg får nok en træt søn hjem. Men sådan er det så længe han har hygget sig.
Nå det var vist det for denne gang.
Skriver lige pludselig.

Knus camilla

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmm hvorfor er det med forældre så sv& er publiceret 17/10-2005 12:42 af Camilsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.