18 år siden

Hmm hvorfor er det med forældre så sv&

Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fik ikke skrevet noget helst fra min weekend hos minde forældre i sidste weekend. Kan ikke huske så meget andet end at den vidst var god og lidt mer afslappet end det plejer at være når jeg er hos mine forældre sammen med sønnike og kæresten. Nåede i løbet af sidste uge at blive uvenner med dem. De tror at bare fordi de selv gladeligt tilbyder at hjælpe en, at så har man altid tid og lyst til at hjælpe dem. Nu er det ikke fordi jeg skal lyde som et forkælet barn. Men jeg er bare træt af at når jeg siger fra over for mine forældre og skal noget andet, så får jeg smidt i hovedet hver gang "jamen vi har betalt ditten eller datten for dig". Så måtte jeg lige fortælle at det var ikke mig som havde bedt om det og at vi selv kunne betale hvis det var et problem at jeg ikke lige kan hoppe og springe hver gang de beder om det. Jeg har altås også en søn der skal hentes fra børnehave, et hjem som ordnes og en masse andre ting. Altså jeg har også et liv andet end mine forældre. Sønnike og jeg skulle have været i Knuthenborg Safari Park i morgen sammen med mine forældre, men tror ikke det bliver til noget. Jeg har ikke snakket med dem siden vi blev uvenner og jeg ringer bestemt heller ikke til dem. Min søn har fri, så hvis det ikke bliver Knuthenborg så skal sønnike og jeg nok hygge os alligevel. Det plejer vi at gørr når han har fri fra børnehave, så kan ikke se at det skulle blive et problem i morgen. Men nu må vi ser hvad der sker.
Fatter ikke hvorfor jeg altid skal kæmpe om opmærksomhed fra mine forældre. Min mor har den mani med at hvis jeg sidder og snakker med hende og der er andre som også snakker og hun lige vil hører hvad de siger. Jamen så er der ikke noget med at hun siger: "Camilla kan du lige vente et øjeblik jeg skal lige hører hvad de andre siger". Nej hun vender bare hovedet mod de andre og så sidder jeg bare der og snakker i 2 min før jeg egentlig finder ud af at hun slet ikke hører hvad jeg siger. Så føler jeg mig lidt dum og som om det jeg siger er komplet lige gyldigt for hende. Hun slet ikke interessere sig for mig andet når det drejer sig om om jeg ikke snart skal ud og lave noget eller videre i mit liv, for jeg kan jo ikke blive ved med at gå og have det dårligt. Hun glemmer bare lige en ting! Det er sådan set hende og min far som er skyld i at jeg har haft svært ved at komme videre i mit liv. Med hensyn til arbejde og andre ting. Hvis bare de kunne have holdt næverne for dem selv. Så havde jeg ikke haft sådan et lavt selvværd som jeg har til tider. De kan simplehen få mig ned med nakken hver gang og jeg er så træt af der. Jeg kæmper så meget med at de ikke skal få mig ned med nakken, men det er bare så smadder svært.
Synes lige jeg ville fortælle lidt om weekenden. Det har været en god og lidt hård weekend, men mest fordi jeg ikke har sovet så meget. Fredag skulle vi købe gave til det bryllup vi skulle til lørdag. Lørdag skulle sønnike hos hans farmor og farfar og overnatte til søndag. Kæresten og jeg skulle til bryllup kl.12. Det gik heldigvis hurtig i kirken. Festen var okay, men lidt kedeligt i forhold til hvad jeg havde troet. Vi tog fra bryllup kl.18.30. Så blev kæresten og jeg ening om at tage i biografen og se "Charlie og chokoladefabrikken". Den film var sjov og god synes jeg. Søndag skulle jeg handle lidt ind og ordne en masse herhjemme. Kæresten hentede sønnike. kl.13.45 skulle sønnike til fødselsdag på McDonald. Det er en pige fra hans stue i børnehave som holdt fødselsdag der. Efter 1½ time skulle jeg hente ham. Da han kom hjem slappede jeg af og han legede på sit værelse. så lavede jeg mad. vi spiste, bagefter slappede vi af og lige pludselig var den sengetid for sønnike. I dag da jeg fulgte sønnike i børnehave kom jeg i tanke om at de store børn i børnehave skulle i det kongelig teater og se ballet. Så de skulle havde fint tøj med som se skulle skifte til efter de havde spist frokost. Så jeg måtte aflevere sønnike og så hjem og hentede noget tøj til ham. Godt at man ikke bor særlig langt fra børehave. Når de har været i teateret skal de hjem til børnehaven og spise aftensmad og så kan de blive hentet mellem 18-18.30. Så jeg får nok en træt søn hjem. Men sådan er det så længe han har hygget sig.
Nå det var vist det for denne gang.
Skriver lige pludselig.

Knus camilla

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmm hvorfor er det med forældre så sv& er publiceret 17/10-2005 12:42 af Camilsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.