18 år siden

Hvem er Queen of the world?

Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg sidder på min skole og overvejer politik. Hvordan kom jeg så langt? Hehe!
Jeg har læst lidt på folketinget.dk og venstres og enhedslistens parti hjemmesider, men det siger mig ikke så meget. Jeg føler mig bare som en dukke i et spil - der skal lokkes til at stemme på netop det parti.!
Selvfølgelig er det også det politik går ud på - især op til valg, men jeg vil gerne se deres grundmeninger.
F.x folkeskolen - begge partier vil gerne øge alt det der ikke er så godt, men hvornår er der sidst sket noget fedt med folkeskolen? Eller gmnasiet? Venstre står indenfor gymnasie reformen - og hvad er det ikke for en gang pis? Den kan jeg virkelig ikke bruge til noget1 Væk med den og det skal helst være indenfor 2 år!
Men der er jo ingen partier der er engagerede i 'os' umyndige mennesker. Jeg kan ikke stemme endnu og jeg har langt mere forståelse for folkeskolen og gymnasiet, end min mor har - så det er klart hun ikke har disse ting som første priotet når hun skal vælge sit parti. Og derfor --- gider politikerne ikke fedte for os!
Det skulle være den eneste grund til at vi som 16 årige skulle have valgret! Så får politikerne jo øjnene op for os - os der skal bære samfundet engang, men som får en lorte uddannelse - som ikke er noget værd uden for DK hvor alt er bedre!
Jeg kan ikke engang se om jeg skal være socialist eller liberalist. Altså, jeg skal helt sikkert være rig engang og så skal jeg jo nok stemme for de riges velfærd (liberalistisk), men lige nu passer mín plads i samfundet måske bedre til socialist?

Jeg hoster stadigvæk, men skal også til helbredelses undersøgelse hos min læge på fredag.. Det bliver fedt at få det overstået - så er endnu et skridt på vej til USA taget.

Mine venner dropper ud ag gymnasiet nu. Jeg er så glad for at jeg tog på efterskole med det samme jeg fik muligheden for nu har de slet ikke samme mulighed for at starte på noget nyt!

Har næsten ikke snakket med mine gamle. Savner dem nu ikke. Jeg føler mig lidt svigtet - det er som om de er på vej til at smide mig ud hjemmefra når jeg kommer hjem fra USA!
Help me!

Jeg skal hjem i 'min lejlighed' her i weekenden med karan og camilla - og så kommer Patte, Mochten og Pudsi. Håber det bliver fedt, men det er nok ikke det samme uden lille my!
Men det er bare ikke lige nu jeg har lyst til at invitere hende med! Jeg synes hun tager min plads som Queen of the world, hun er i hvert fald min konkurrent.

Fest i januar! Yes! Men ved ikke helt, både Nørum, Barbie og Macho kommer, måske går det galt? De lagde alle sammen lidt op til mig sidst... Ved bare ikke - hvad skal jeg bruge en fyr til??

Og har stadigvæk problemer med JJ, han er så evig jaloux, og jeg kan ikke slippe ham 100%

Må hellere smutte. Ked af at jeg aldrig har tid til at skrive for her sker en del. Ville også gerne læse noget af det gamle... what ever har nok tid på et tidspunkt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem er Queen of the world? er publiceret 14/11-2005 11:47 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.