Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Så har jeg atter fejret fødselsdag og er blevet et år ældre. Det blev en rigtig dejlig dag og jeg fik en masse opmærksomhed.

Min fødselsdag startede allerede lige over midnat, hvor Anne og Carlo overrakte mig gaverne. Carlo skulle så tidligt hjemmefra om morgenen, så han ikke ville vække mig, men han ville gerne se mig pakke gaverne op. Han var meget spændt på, hvad jeg ville sige til gaverne. Af Carlo og Anne fik jeg standerlampe i børstet stål, lamper i børstet stål til at hænge over sofabordet og en badevægt.

Jeg kunne lige nå at køre Anne til Ribe og samtidig købe rundstykker, inden jeg skulle hjem og tage mod gæster - de var allerede kommet, da jeg var hjemme igen. Men da vi bakkede ud af indkørslen, kunne jeg se, at flagstangen henne på torvet var blevet rejst og at flaget vejrede fra dens top - til ære for MIG. Jeg blev både så varmt om hjertet og så beæret over at være den første beboer, der blev flaget for.

Formiddagen gik med at hygge med veninderne der kiggede forbi, tale i telefon og læse breve her på Fyldepennen - for jeg har fået så mange hilsener. De strømmede ind dagen lang og jeg vil gerne sige jer TUSIND, TUSIND TAK for hver en lykønskning og hilsen. Fedt, fedt, fedt.

Om eftermiddagen var jeg med nabomanden i byen og underholde for en flok pensionister i et dagcenter ikke så langt herfra. Sofie Møller klarede atter en gang skærene og hun er bare så glad for sin nye kjole, som hun også havde på i går. Hjem og vende, til Ribe efter Anne og på vejen ind på valgstedet og stemme, som jeg godt måtte, selvom jeg ikke havde fået valgkortet med. Protokolføreren havde sat en lille streg ud for mig, så de kunne huske at lykønske med fødselsdagen. Sidst på eftermiddagen ringede det på døren. Det var blomsterbudet, der kom med en buket blomster fra min søde svigermor.

Middagen var nem. Jeg havde et gavekort til en diner transpotabel på 300,-, som pasende kunne fyres af i dagens anledning, så jeg havde været inde og bestille maden og sagt til kokken, at jeg nok skulle spæde restbeløbet til - men nej maden stemte lige med gavekortets beløb.
Vi fik tarteletter med høns og asparges og til hovedret stegt ørred lagt på spinat og dertil flødekartofler. Det smagte fortrinligt og vi nærmest trimlede fra bordet.

Aftenen gik med at slappe af og bare hygge og tænke tilbage på, hvilken god dag jeg havde haft sammen med mine kære.

Ha´ det nu godt derude i samfundet. Jeg vil få lidt fra hånden nu.

Hyggehejsa fra en et år ældre Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dejlig fødselsdag. er publiceret 16/11-2005 12:18 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.