18 år siden

Nogen ting forandrer sig bare aldrig...

En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Er næsten lige kommet hjem fra musical.. Vi har premiere om.. FUCK.. Om 2 UGER... SHIT.. Okay.. Det gik først lige op for mig at der ikke er længere tid til.. Nå okay.. Ja, men det er jeg så overhovedet ikke klar til.. Vi har øvet hele dagen og skal igen imorgen.. Det samme næste weekend.. Og så hele ugen op til.. Oh har jeg tid til det..? Nej.. Får stress.. Og især efter at vi fik en engelsk stil for til den da vi har premiere.. Den må jeg bare få skrevet hurtigst mulig.. Hmm.. Har bare ikke tid til det.. Øv.. Men det var nu meget hygligt idag.. Plejer det skam også og være.. Men vi var ovre og handel idag.. Chokolade, frugt, kiks, kakao og slik.. Mums.. Vi hyggede os.. Men har fundet ud af at jeg ikke skal være skuespiller.. Det er ikke lige mig.. Men det har været meget sjovt og være med.. Men vil ikke være med næste år.. Har jeg heller ikk tid til.. Men altså.. Ja.. Og det er nogen dejlige mennesker der er med.. Og har fået en masse nye venner.. Så det er jo herligt..:)

Har ikke snakket med Je. siden i onsdags.. Der snakkede vi så os sammen i over 4 timer.. Fra MIN telefon.. Frygter lidt min næste telefonregning.. For det har mest været mig der har betalt for vores samtaler.. Og de er som regel på mindst 3 timer.. Kan ikke forstå at vi kan have så meget og snakke om.. Og det værste er næsten at jeg efter vores samtaler tænker sårn lidt.. "Hvad snakkede vi egentlig om".. Noget af det er meget fornuftigt.. Men noget andet er bare helt hen i vejret.. Men elsker de samtaler.. Han er sgu herlig.. Og holder nu af ham.. Lidt for meget måske.. Men ved ikke hvad jeg skal gøre ved det lige nu.. Han kommer sammen med Ca.. Men har valgt ikke at tænke på det.. Har aldrig mødt hende og kender hende ikke.. Hun bor på Fyn.. Men de elsker hinanden, åbenbart, så de ville prøve og få deres forhold til at fungere.. LORT.. Men det er bare svært.. For han er utrolig åben.. Og de har åbenbart en MEGET åben forhold, hvor de godt kan være sammen med andre selvom de kommer sammen.. Så han siger at vi jo godt kan være sammen, selvom han har en kæreste.. Men har jeg bare en smule svært ved.. Jeg føler mig som "den anden pige".. Han har selv sagt at han er vild med mig og hvis hun ikke havde været der, så havde vi nok været sammen.. Men det kan jeg bare ikke rigtig bruge til noget.. Nu hvor hun jo rent faktisk er her.. Det hjælper bare ikke så meget..
Men det jeg kom fra, var at jeg ikke havde snakket med ham siden onsdag.. Hvilket er lidt foruroligende.. For havde lovet ham at ringe til ham torsdag aften.. Hvilket jeg gjorde.. Men kunne ikke komme igennem til ham - hans telefon var slukket.. Så det hjalp jo ikke meget.. Men da jeg vågner fredag morgen, kan jeg se at han har haft ringet 3 gange hjemmefra, hvilket jeg overhovedet ikke har hørt.. (Jeg må ha sovet MEGET dybt:S).. Men problemet er at hans telefoner spærret, så han kan ikke svare på mine beskeder.. Mega træls.. Og kunne pludselig heller ikke sende beskeder til ham.. Eller ringe.. Skrev en mail til ham fredag aften, igår, for at sige at han altså gerne lige måtte ringe eller skrive tilbage på min mail, når han så den.. Har endnu ikke hørt fra ham.. Savner ham nu lidt.. Øv.. Mistænker ham lide for at være sammen med Ca, og så bare ha slukket sin mobil, eller have "glemt" den derhjemme.. Eujch... Hvor er det træls..

Vi fik karakterark i mandags.. Det var fint.. Var dog gået ned i matematik.. Til et 7-tal.. Mindre godt.. Men kan sgu heller ikke finde ud af det.. Men min lærer sagde at det var primært pga. min prøve, hvor jeg havde fået 5.. Det var virkelig også noget lort.. Men ja.. Men det var et STORT 7-tal.. Jaja..
Der var forældresamtaler om tirsdagen.. Skulle snakke med min engelsk-, historie- og tysklærer.. Sårh.. Min historielærer var sårn lidt..: "Ja, Anne.. Man kan jo se at du er interesseret i historie og gerne vil det.."
Øhh.. Nej.. Hader historie.. Kan ikke finde ud af det.. Men jaja.. Hvis hun har den opfattelse.. Så skal jeg ikke prøve og ændre det da..
Min tysklærer mente at jeg er utrolig dygtig.. "Anne, du er jo i særklasse.. En succeshistorie.. Alt det grammatik vi gennemgår, det kan du jo godt.. Det er dejligt med så dygtig en elev i klassen"..
Ihh.. Tak.. Men tror måske lige du overdriver lidt.. Bare en smule.. Han giver mig da også 10, hvilket jeg ikke fatter.. For siger næsten ingenting i timerne.. Men jaja.. Sådan skal det jo nok være..:)
Dog fik jeg, som altid, af vide at jeg jeg skulle sige noget mere og række fingeren noget mere op.. Men det kann jeg bare ikke.. Er i hvert fald ikk særlig god til det.. Men de var også glade for at have mig i klassen..
"Du er altid så glad og hjælpsom".. Ja, jeg prøver da i hvert fald.. Men fik ikke rigtig nogen negative ting at vide.. Meget rart..:)

Var sammen med de "gamle" tøser i lørdags.. Der er bare nogen ting der aldrig forandrer sig.. Hvor var det dejligt og se dem igen.. Holder så meget af dem.. På trods af at vi ikke snakker så meget sammen og der har været lidt gnider i venskabet på det sidste, så var det mega hyggeligt og det er længe siden jeg har grint så meget.. De kender mig bare nærmest ud og ind.. Og vi har bare en humor som jeg ikke kan ha' med nogen andre.. Og der er bare nogen ting, vi kan sige til hinanden og så flække sammen af grin.. Og hvor er det fedt.. Vi aftalte at der højst må gå en måned mellem vores aftaler.. Så vi holder det ved lige og der ikke går et halvt år mellem at vi ser hinanden.. Det er bare ALT for lang tid..

Nå, men jeg vil komme videre i mine overvejelser om hvorvidt jeg skal tage til fest hos St. i aften eller om jeg skal blive hjemme.. Kan ikke rigtig finde ud af om jeg orker det.. Men To. mener jeg SKAL komme.. Men ved det ikke.. Nu ser vi...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nogen ting forandrer sig bare aldrig... er publiceret 11/03-2006 18:24 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.