18 år siden

kan alligevel ikke finde på noget der fanger

Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hej..
Jeg ved ikke hvor jeg befinder mig lige nu.. i forhold til noget som helst. Jeg kan ikke placere mennesker i mit liv, tider og steder er ikke længere vigtige.
Jeg kender det ikke.. det er nyt for mig, det er uhyggeligt. Folk forvirre mig, nye mennesker i mit liv.. kender de mig nu eller ? Jeg forstår ikke sproget. Men jeg kan mærke sorgen, den vokser igen.. jeg kan mærke det helt ned i lænden..
Det er underligt ægte lige pludselig, det føles som har jeg spillet ufølsomt skuespil hele livet, og pludselig står jeg ude i regnen med de andre. Jeg kan mærke dem, jeg tør ikke længere gøre noget, for lige meget hvor jeg vender mig hen er der nogen der misforstår mig, bliver såret, såre mig.. sådan er livet. Jeg er ikke parat til det. Jeg er bange for det hele går i stykker nu.. jeg er så bange for det, jeg ved ikke hvor jeg skal søge tilflugt længere. Venner.. jeg kan ikke se mig selv mere, jeg kan ikke mærke mig selv.. jeg forstår ingenting. Der er ikke noget der hjælper som det hjalp før. Skrive det ned, snakke med folk.. jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre.. gør jeg alt forkert ? Hvorfor ?
ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kan alligevel ikke finde på noget der fanger er publiceret 21/05-2006 23:56 af Dnmer.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.