17 år siden

Nettoprinsessen..begyndelsen på enden?

at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Kære DagBob

Bob var i Netto idag. Fuldstændigt legalt, intet unormalt, eller pubitært, i det.

Mindre krise opstod dog. Skulle have haft toiletpapir, men prinsessen sad i kassen. Det giver jo sig selv, at Bob naturligvis ikke kunne gå op til sit livs udkårne, og smide en pakke lokumsruller op på båndet. Hun skulle jo nødig tro, at Bob var en af den slags mennesker der brugte den slags. Fy for dælen. Bob måtte nok hellere nøjes med at købe køkkenrulle, også selvom det totalt ville smadre Bobs statistik for indkøb af toiletpapir og køkkenrulle.

Det er simpelthen så smart, og Bob er ikke sikker på, at han reelt forstår hvordan det kan hænge sammen, men sammen hænger det altså godt nok. For hver gang Bob køber en pakke køkkenrulle, køber han også en pakke toiletpapir, og de er altid slut samtidig. DET er sgu´ da underligt, er det ikke?

Måske Bob bare, set i lyset af prinsessens kassetjans, skulle købe noget ganske almindeligt voksent, noget i stil med det Bob har set i andre menneskers indkøbskurve, istedet for, som altid, at købe cola, slik og frosne lasagner? Måske Bob skulle købe salat, økologiske æg og alt sådan noget. Men det ville sandsynligvis nok være rimeligt dumt, og spild af penge, for traditionelt set er den slags aldrig en lige så god idé hjemme i Bobs køkken, som det er ovre i Netto, og derfor ender disse fiiiine madvarer altid deres liv i Bobs skraldespand.

Ååååhhhh.....det er altså meeeeget besværligt at være tætpågift med en fra Netto.

Iøvrigt kan det godt tænkes, at Bob måske ikke skal giftes med prinsessen alligevel. Bob var nemlig hos tandlægen idag, og efter han kom ud (iøvrigt med topkarakter i tandbørstning, takket være den nye elektriske tandbørste), sad der den mest fantastisk smukke kvinde bag disken og læste i et ugeblad. Hun var forbandet smuk, og hun smilede, og Bob var jo lidt kæk ovenpå den store fine ros han lige havde fået, så han fik lige flashet lidt smilehuller og lidt charme. Hende skal Bob måske gifte sig med istedet for Nettoprinsessen. Det vil altså også være meget lettere, for det er altså efterhånden blevet en lille smule besværligt at skulle tænke så meget over sine indkøb som Bob gør for tiden.

Føj for søren det er besværligt at være Bob ;-)

Booooooob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nettoprinsessen..begyndelsen på enden? er publiceret 27/07-2006 18:44 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.