Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skal på min 3. nattevagt i træk i nat, og kan mærke at jeg er ved at komme ind i en god rytme. Hvis det ikke var for den børnehave der ligger meget tæt på, og larmer ufattelig meget... De har èn pædagog, som åbenbart ynder at råbe og skrige meget højt, så ungerne ret tit begynder at hyle. Uha, det pisser mig lidt af, men de er jo ikke klar over, hvor stor effekt de har på mine dyrebare sove-timer.
10 timer igen i nat, og så har jeg på 3 dage arbejdet 30 timer. Glæder mig til i morgen, for det er så den sidste nat, inden jeg skal på ferie. Søndag d. 30. juli flyver jeg til Italien (Firenze). Jeg glæder mig rigtig meget til det. Det bliver min første udlandsrejse i et års tid.
Jeg har bestilt en masse tax-free hudpleje produkter, på deres webside, og jeg glæder mig allerede til at tage dem i brug;-)

Jeg er vitterlig blevet smask forelsket i N nu. Kan mærke at jeg dog ikke er helt grydeklar til et ordentligt kæresteforhold. Vi går rundt om den varme grød, men erkender begge at vi falder mere og mere for hinanden. Jeg er overbevist om, at vi nærmer os mere og mere det såkaldte faste forhold. Savner ham meget, når han ikke er i min nærhed. Snakkede i fon med ham i går på jobbet (hende jeg overvåger er døv, så jeg kan snakke lige så tosset jeg vil). Det er lidt meget øv, at jeg først ser ham igen om ca. 14 dage. Jeg er jo ret skudt i manden, for helvede!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Firenze og N er publiceret 27/07-2006 19:49 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.