1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
2 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
4 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Det er på ingen måder svært at elske sine forældre - tværtimod. Nogle er sikkert ikke enige med mig. Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det er at have et anstrengt forhold til sine forældre. For det har jeg ved Gud aldrig haft.
Mine forældre har ALTID været der for mig. Altid støttet mig. Altid elsket mig!Altid hjulpet, når jeg havde brug for det!
Mine forældre kender ikke til Satre, aner intet om filosofi, har stemt på det samme parti igennem de sidste årtier, fordi det ved de hvad er.
De læser ikke store tunge bøger. Er ikke interesseret i kunst. Men de elsker min søster og jeg ubetinget. De er dejlige mennesker, hvis venner elsker dem.
De har ikke haft det nemt.
Ved de har oplevet ting igennem årene, der har gjort ondt. Men har ikke vidst, hvordan de skulle få det bearbejdet.
Men til trods for de hårde år, så har de så meget kærlighed at give til os, deres to børn, og min søsters tre unger.
Jeg har modtaget så meget kærlighed fra dem, at jeg ikke aner, hvordan jeg skal begynde at give igen. Siger tit jeg elsker dem, men føler ikke det er nok. Ville ønske, jeg kunne gøre dem lykkelige. Fjerne alle deres smerter - både psykisk og fysisk. Ville ønske, jeg kunne bevise, hvor meget de virkelig betyder.
Min mor går ret skidt for tiden, og i 80erne blev hun opereret to gange for diskos polaps, og lægerne tror måske, det er det samme igen. Og jeg husker den smerte hun havde den gang, og kan slet ikke overskue hvor smerteligt det bliver for hende nu. Og selvom de tror det er det, så lader det hende lave nogle øvelser i et bassin - fordi det kunne jo være, det var noget andet - HVORFOR DOG IKKE UNDERSØGE HENDE FØRST!
Men far skrænter også lidt. Han har for stort hjerte - ja tænk man kan det det. Så han får blodfortyndende medicin, og må ikke spise kål eller for drikke for meget vin.
Mine forældre er blevet en del af den ældre generation - og hvor kom det fra - jeg så det ikke. Mine forældre har altid været som den gang, jeg var teen-ager. Og de skal de fortsætte med. Jeg har ikke noget imod at de bliver ældre. Men jeg vil ikke have de har smerter - ikke mine forældre. De fortjener lykke. De fortjener det bedste, og sådan skal det altid være!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At elske forældre er publiceret 29/08-2006 21:30 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.