Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
4 måneder, 15 dage siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det er på ingen måder svært at elske sine forældre - tværtimod. Nogle er sikkert ikke enige med mig. Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det er at have et anstrengt forhold til sine forældre. For det har jeg ved Gud aldrig haft.
Mine forældre har ALTID været der for mig. Altid støttet mig. Altid elsket mig!Altid hjulpet, når jeg havde brug for det!
Mine forældre kender ikke til Satre, aner intet om filosofi, har stemt på det samme parti igennem de sidste årtier, fordi det ved de hvad er.
De læser ikke store tunge bøger. Er ikke interesseret i kunst. Men de elsker min søster og jeg ubetinget. De er dejlige mennesker, hvis venner elsker dem.
De har ikke haft det nemt.
Ved de har oplevet ting igennem årene, der har gjort ondt. Men har ikke vidst, hvordan de skulle få det bearbejdet.
Men til trods for de hårde år, så har de så meget kærlighed at give til os, deres to børn, og min søsters tre unger.
Jeg har modtaget så meget kærlighed fra dem, at jeg ikke aner, hvordan jeg skal begynde at give igen. Siger tit jeg elsker dem, men føler ikke det er nok. Ville ønske, jeg kunne gøre dem lykkelige. Fjerne alle deres smerter - både psykisk og fysisk. Ville ønske, jeg kunne bevise, hvor meget de virkelig betyder.
Min mor går ret skidt for tiden, og i 80erne blev hun opereret to gange for diskos polaps, og lægerne tror måske, det er det samme igen. Og jeg husker den smerte hun havde den gang, og kan slet ikke overskue hvor smerteligt det bliver for hende nu. Og selvom de tror det er det, så lader det hende lave nogle øvelser i et bassin - fordi det kunne jo være, det var noget andet - HVORFOR DOG IKKE UNDERSØGE HENDE FØRST!
Men far skrænter også lidt. Han har for stort hjerte - ja tænk man kan det det. Så han får blodfortyndende medicin, og må ikke spise kål eller for drikke for meget vin.
Mine forældre er blevet en del af den ældre generation - og hvor kom det fra - jeg så det ikke. Mine forældre har altid været som den gang, jeg var teen-ager. Og de skal de fortsætte med. Jeg har ikke noget imod at de bliver ældre. Men jeg vil ikke have de har smerter - ikke mine forældre. De fortjener lykke. De fortjener det bedste, og sådan skal det altid være!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At elske forældre er publiceret 29/08-2006 21:30 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.