14 år siden

Mit eget eventyr paradis

At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
3 år siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
3 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 1 måned siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
5 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
3 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
3 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
4 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
12 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
12 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
4 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
5 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
4 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
7 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
8 år siden
Et visit til Danmark's St...
Kianna Kitte...
2 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
5 år siden
Nu tager jeg afsted mod Baltimore lufthavn om 3-4 timer.
Jeg glaeder mig saa meget til at komme hjem! Jeg har ikke boet hjemme siden, jeg var 15! Nu er jeg 17..
Det bliver garanteret uudholdeligt paa nogle punkter, for alle andre teenagere jeg kender, de har en milliard problemer med deres mor, jeg kan ikke huske om vi var slemme, men jeg ved, at vi begge to er nogle staedige staerke kvinder..

Jeg er kommet mig over, at der nogle venner herovre fra, som jeg aldrig kommer til at se igen, men 3 maaneders gamle venner er ikke rigtig venner for livet, og for at vaere aerlig, saa fandt jeg aldrig saa sjove og specielle venner herovre, som jeg har i Danmark.

Jeg er spaendt paa at veje mig. Som pige er jeg aldrig tilfreds med min vaegt, og jeg haaber for en gangs skyld faktisk, at jeg faar et giga chok. Chok er gode til at saette panik igang, og jo mere panisk jeg er, jo mere motion skal jeg nok faa begyndt paa.

Naar jeg engang har faaet et arbejde, skal jeg kigge paa arbejdstiderne, saa jeg kan finde ud af, om jeg kan faa en hobby. Jeg overvejer at begynde til dans, haandbold eller volleyball. Maaske bare tage et aftenskole kursus i kinesisk eller et eller andet. Jeg vil gerne have flere aspekter i mit liv, og det har aldrig vaeret nok for mig at gaa i skole, jeg har aldtid vaeret noed til at holde mig igang med noget andet. Jeg har planner om at traene, men det er lidt ensomt at loebe paa et loebebaand, saa jeg vil gerne engagere mig i noget socialt.

Jeg kommer til at savne Jessica, men jeg kan jo selv se, hvor meget jeg holdt af Nanna, Solveig, Bjoerk og Maria, uden at jeg savner dem helt vildt meget. Jeg ved ikke helt, om jeg kan sammenligne dem, med de venner jeg har herfra, for Nanna & co. kendte jeg kun i to uger foer vi blev skildt. Paa den anden side var jeg sammen med dem 24/7 i to uger - mine venner herfra har jeg naermest kun set i skolen.

Jeg haaber at Jessica & Rikke klare det her aar fuldt ud. Den eneste jeg er helt sikker paa klarer det er Nanna. Hun er kommet direkte ind i en staerk vennegruppe, der ses hver dag efter skole, saa jeg er sikker paa, at hun har saa meget at beskaeftige sig med udenfor skolen, at hun ikke kommer til at savne Danmark paa samme maade som jeg gjorde, naar jeg sad isoleret i min vaertsfamilies hus.

Jeg er allerede ved at planlaegge, at jeg skal til Australien eller London og bo, men maaske skulle jeg lige tage mig sammen, og i det mindste tage en gymnasiel uddannelse foer jeg rejser ud i verden igen.
Det kunne selvfoelgelig vaere en oplevelse at bo paa en international kostskole i Australien eller England - det lyder faktisk rigtig fedt i mine oerer - hvorfor er jeg foedt saa God damn eventyrlysten?!
Jeg ved jo fra baade Patrick og Maiken, at unge mennesker fra hele verden, tager sig en ungdomsuddanelse paa deres danske kostskoler, saa maa man da naesten ogsaa kunne goere det omvendte?!

Jeg synes generelt at uddanelsesguider i Danmark stinker, men deres information om uddanelse i udlandet er da paa et ekstremt lavt niveau! Men paa den andens side, hvis man selv skal finde den noedvendige information om mulighederne, saa er det kun de virkelig rejselystne, der kommer afsted.
Jeg mener, at drikke-alderen og saadan er 18+ i baade Australien og England, saa jeg kan vel i princippet tage afsted naeste sommer.! Taenkt engang at jeg bliver 18 i August! Wow!
En kostskole virker som en fed ide, fordi man bor sammen saa mange unge mennesker, ligesom efterskoler i Danmark, og hvis jeg lige kender en pige, der elskede efterskole livet, saa er det vist mig!

Jeg har ikke haft store problemer med hjemve eller sproget, mit problem herovre i USA er, at de unge ikke har noget som helst at sige dem selv, hvis man er paa kostskole, saa har man klart visse muligheder.

Det jeg overvejer nu er, at folk der bor paa kostskole i udlandet, er saadan nogle rige snobbers boern, hvor foraeldrene altid er paa forretningsrejse, hvorfor har man ikke opfundet kulturelle moede steder / skoler for unge mennesker fra hele verden!?

Jeg kan nu helt sikkert bedre lide de danske undervisningsmetoder end de amerikanske - maaske jeg skulle lave et firma, der sender unge mennesker til 'danske' skoler i udlandet - jeg ved, at de eventyrlystne unge er derude forskellige steder i verden, gennem EF har jeg selv moedt folk fra baade Asien, Europa og Syd Amerika, der braender for at opelve noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit eget eventyr paradis er publiceret 22/10-2006 20:01 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.