Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Så er den weekend da overstået - men en ny venter forude...

Hele lørdag sad jeg og lavede kort og forberedte mig til søndag. Pakkede alt i kasser og prøvede at blive færdig. (sneg mig til at se lidt af MTV music award ind i mellem). Var endelig færdig kl. 01.00, så jeg kunne få lidt søvn. Skulle op igen kl. 05.00 søndag morgen - ja SØNDAG MORGEN! Og det regnede! Surt. Nå, men fik pakket bilen og blev færdig. Hen og hente min veninde, der havde lovet at hjælpe mig. Skulle hente hende kl. 7.00. Og så kørte vi hen til forsamlingshuset, hvor det hele skulle foregå fra kl. 7.30.

Jeg havde nemlig tilmeldt os til en vinterudstilling, hvor vi kunne udstille og sælge vores hobby-ting. Jeg laver jo kort, smykker, malede æg, serviet-decoupage på flasker, glas og æsker m.m samt maler malerier. Alt det havde jeg med. Min veninde er god til at flette julehjerter, alm. stjerner og dobbeltstjerner og kurve. Så det havde hun med.

Jeg synes, at vi fandt os et godt bord oppe på scenen. Men der var kun et bord til hver udstiller og vi var 19 udstillere i et meget lille lokale. Min veninde og jeg deltes om et bord, fordi jeg havde indmeldt os under mit navn, så der var ikke meget plads. Men vi tog vinduet bag os, tre stole + en kasse i brug. Og så hjalp det også lidt, at en udstiller udeblev, så bordet ved siden af stod tomt. Så en anden udstiller og jeg blev enige om at dele bordet, så det ikke skulle stå tomt.

Kl. 10.00 begyndte udstillingen og folk begyndte at dukke op. Dagen igennem kom der en del forbi. Men de fleste kiggede mere end de købte. Da udstillingen sluttede kl.15.00, pakkede vi sammen og jeg kørte først min veninde hjem og bagefter hjem til mig selv. En lang dag og jeg var bare træt. Sov helt her til morgen hvor jeg skulle op og på arbejde.

Min fortjeneste: 205,- kr. + 1 stk. norsk 5 kr. (nogen har snydt mig ved at give mig den som en dansk 5 kr, men det opdagede jeg først da jeg talte pengene op). Og så skal jeg jo også lige trække de 50,- kr. fra som jeg betalte for standen, så reelt er det 155,- kr jeg har tjent på alt det arbejde. Ikke nok synes jeg...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hektisk weekend er publiceret 06/11-2006 10:37 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.