Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
5 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
14 år siden
Så er den weekend da overstået - men en ny venter forude...

Hele lørdag sad jeg og lavede kort og forberedte mig til søndag. Pakkede alt i kasser og prøvede at blive færdig. (sneg mig til at se lidt af MTV music award ind i mellem). Var endelig færdig kl. 01.00, så jeg kunne få lidt søvn. Skulle op igen kl. 05.00 søndag morgen - ja SØNDAG MORGEN! Og det regnede! Surt. Nå, men fik pakket bilen og blev færdig. Hen og hente min veninde, der havde lovet at hjælpe mig. Skulle hente hende kl. 7.00. Og så kørte vi hen til forsamlingshuset, hvor det hele skulle foregå fra kl. 7.30.

Jeg havde nemlig tilmeldt os til en vinterudstilling, hvor vi kunne udstille og sælge vores hobby-ting. Jeg laver jo kort, smykker, malede æg, serviet-decoupage på flasker, glas og æsker m.m samt maler malerier. Alt det havde jeg med. Min veninde er god til at flette julehjerter, alm. stjerner og dobbeltstjerner og kurve. Så det havde hun med.

Jeg synes, at vi fandt os et godt bord oppe på scenen. Men der var kun et bord til hver udstiller og vi var 19 udstillere i et meget lille lokale. Min veninde og jeg deltes om et bord, fordi jeg havde indmeldt os under mit navn, så der var ikke meget plads. Men vi tog vinduet bag os, tre stole + en kasse i brug. Og så hjalp det også lidt, at en udstiller udeblev, så bordet ved siden af stod tomt. Så en anden udstiller og jeg blev enige om at dele bordet, så det ikke skulle stå tomt.

Kl. 10.00 begyndte udstillingen og folk begyndte at dukke op. Dagen igennem kom der en del forbi. Men de fleste kiggede mere end de købte. Da udstillingen sluttede kl.15.00, pakkede vi sammen og jeg kørte først min veninde hjem og bagefter hjem til mig selv. En lang dag og jeg var bare træt. Sov helt her til morgen hvor jeg skulle op og på arbejde.

Min fortjeneste: 205,- kr. + 1 stk. norsk 5 kr. (nogen har snydt mig ved at give mig den som en dansk 5 kr, men det opdagede jeg først da jeg talte pengene op). Og så skal jeg jo også lige trække de 50,- kr. fra som jeg betalte for standen, så reelt er det 155,- kr jeg har tjent på alt det arbejde. Ikke nok synes jeg...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hektisk weekend er publiceret 06/11-2006 10:37 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.