Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
3 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
6 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
5 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
3 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
4 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
4 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
brænde
Peter
5 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
Når man sidder og ser venner, ja, så kan man jo logisk nok komme til at tænke på venner!
Fuck, hvor var det bare nemt dengang man gik i folkeskole og vennerne var lige ved hånden, jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville være svært at se folk efter folkeskolen, men helt ærligt - så har jeg kun set mine venner derfra ca. 10 gange siden vi gik ud, og det er altså 1½ år siden!

Jeg har faktisk mange venner, når jeg tænker over det, men hvor fanden er de henne!? Jeg har været så mange steder, så jeg har venner rigtig mange steder fra. Jeg har lige skrevet rundt til mine venner fra USA, og de andre udvekslingsstudenter, der enten stadig er i USA, er på vej hjem eller er hjemme allerede, men vi bor i forskellige lande i Europa, Asien og Sydamerika!

Fuck nu det, jeg har også masser af venner i Danmark, men vi bor jo også rigtig mange steder i Danmark! Det hele er blevet en smule mere komplikeret, og det er pisse irriterende!

(22.18)
Fuck en giga bommert jeg lige har lavet! Jeg har inviteret mine efterskolevenner til min til fest og hygge. For at gøre det hurtigt og gratis sendte jeg en mail rundt i går. Desværre har jeg 165 folk på min kontaktliste i mit mailprogram, så jeg kom til at sende mailen til en forkert maiken! Det er jo ikke så nemt når man kender flere med samme navn vel?!

Det har godt nok givet latterkramper for mine efterskole venner, da min veninde hjemmefra har en rigtig pop mailadresse, den mailen var tiltænkt var alt andet end pop! Fuck! Hvor er det dog pinligt, især fordi dem der har svaret på mailen bare har sendt den til dem jeg har den til. Altså har min veninde hjemmefra modtaget adskillige kommentarer for at det er klamt at være pop osv.

Desuden har jeg ikke lige taget mig sammen til at indrømme overfor alle, at jeg er kommet hjem fra København, så tja.. hun vidste ikke lige, at jeg var hjemme..

Min mail indeholdte også en tabererkendelse om, at jeg ikke har noget at lave til nytår, det kan jeg sagtens indrømme overfor mine efterskole venner, som jeg er venner med på en hel anden dybde, end dem jeg kendte før jeg tog afsted. Der ville en mail med 'fuck, dig og mig skal feste igennem sammen til nytår ikk?', passe bedre end 'jeg er en taber, der ikke har noget at lave til nytår, tag mig med til din fest!'

Fuck fuck fuck, det er det pinligste jeg endnu har lavet mens jeg har været hjemme!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Venner & kæmpe bommert er publiceret 11/12-2006 19:22 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.