Radiator fiaskoen....
Kianna Kitte...
3 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
6 år siden
Jehovas Vidner = påtrænge...
Kianna Kitte...
3 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
6 år siden
Den seksualiserede sandhe...
Kianna Kitte...
3 år siden
Sex robotter...
Kianna Kitte...
3 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
3 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
Når man sidder og ser venner, ja, så kan man jo logisk nok komme til at tænke på venner!
Fuck, hvor var det bare nemt dengang man gik i folkeskole og vennerne var lige ved hånden, jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville være svært at se folk efter folkeskolen, men helt ærligt - så har jeg kun set mine venner derfra ca. 10 gange siden vi gik ud, og det er altså 1½ år siden!

Jeg har faktisk mange venner, når jeg tænker over det, men hvor fanden er de henne!? Jeg har været så mange steder, så jeg har venner rigtig mange steder fra. Jeg har lige skrevet rundt til mine venner fra USA, og de andre udvekslingsstudenter, der enten stadig er i USA, er på vej hjem eller er hjemme allerede, men vi bor i forskellige lande i Europa, Asien og Sydamerika!

Fuck nu det, jeg har også masser af venner i Danmark, men vi bor jo også rigtig mange steder i Danmark! Det hele er blevet en smule mere komplikeret, og det er pisse irriterende!

(22.18)
Fuck en giga bommert jeg lige har lavet! Jeg har inviteret mine efterskolevenner til min til fest og hygge. For at gøre det hurtigt og gratis sendte jeg en mail rundt i går. Desværre har jeg 165 folk på min kontaktliste i mit mailprogram, så jeg kom til at sende mailen til en forkert maiken! Det er jo ikke så nemt når man kender flere med samme navn vel?!

Det har godt nok givet latterkramper for mine efterskole venner, da min veninde hjemmefra har en rigtig pop mailadresse, den mailen var tiltænkt var alt andet end pop! Fuck! Hvor er det dog pinligt, især fordi dem der har svaret på mailen bare har sendt den til dem jeg har den til. Altså har min veninde hjemmefra modtaget adskillige kommentarer for at det er klamt at være pop osv.

Desuden har jeg ikke lige taget mig sammen til at indrømme overfor alle, at jeg er kommet hjem fra København, så tja.. hun vidste ikke lige, at jeg var hjemme..

Min mail indeholdte også en tabererkendelse om, at jeg ikke har noget at lave til nytår, det kan jeg sagtens indrømme overfor mine efterskole venner, som jeg er venner med på en hel anden dybde, end dem jeg kendte før jeg tog afsted. Der ville en mail med 'fuck, dig og mig skal feste igennem sammen til nytår ikk?', passe bedre end 'jeg er en taber, der ikke har noget at lave til nytår, tag mig med til din fest!'

Fuck fuck fuck, det er det pinligste jeg endnu har lavet mens jeg har været hjemme!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Venner & kæmpe bommert er publiceret 11/12-2006 19:22 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.