En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Kære Dagbog!

Ved at det er for tidlig at sige god nat nu, men jeg er stadig på skolen, hvor jeg går, og uden for stormer og regner det. Og jeg sidder og høre Musik/Radio/Dansktoppen på computeren, med høretelefoner i øerne, så det er jo hyggeligt. Syntes at det minder lidt om den der danske film der hedder: "SIDSTE TIME". Er det ikke den der forgår på skolen, eller er jeg gået totalt galt i byen?

Nå men nok om det, jeg har skrevet sammen med Smukke Bjarke igen, og lige nu er han ved at vaske op, skriver han.... Så det kan han (SMiler) Det er jo altid ret at vide ikke?

Jeg sidder og gaber og er ved at falde hel sammen, og jeg kan bar ikke tage mig sammen, til at pakke sammen og så gå ud til min cykel og så cykle eller gå hjem. Suk.... Men jeg har jo selv valgt at blive her til så sent. I går var jeg her til kl. 22:00, så tiden betyder ikke noget. Jeg skal jo ikke hjem til noget eller nogle.... Så det..
Men jeg skal jo der ud, medmindre jeg falder i søvn på den ubehalige stol jeg sidder på. Og det vil ikke være så godt, vel?

Nå men jeg vil smutte, så god nat kære dagbog og I kære læser ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget God nat! er publiceret 18/01-2007 19:54 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.