17 år siden

HVEM FANDEN STJÆLER EN DÅSE FLÅE

I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Skal lige have lidt damp ud.....har arbejdet alt, alt, alt, alt for meget og kan stadig se frem til over en uges samvær med en masse fremmede mennesker som jeg skal servicere.......men så.....skal jeg den ondelynemig også slappe af, fuldstændig afskære mig fra omverdenen i næsten tre uger.

i går var jeg på arebjde i 14 timer og stod op halv fem, hvilket ikke er naturligt for pattedyr som jeg, er jeg sikker på, ergo...min krop stritter imod.
så over for at servere kaffe og kildevand for 1300 kommunefolk der åbenbart skal have deres skolepenge igen fra dansktimerne, da næsten samtlige (især dem fra pressen!!!!!) deltagere åbenbart ikke kan læse. Især når der hænger et skilt lige foran dem, hvor der med store, sorte bogstavert står:" MEDBRING VENLIGST IKKE KAFFEKANDERNE I MØDELOKALET"

ja...jeg forstår godt hvad det betyder.....men jeg fik vist også 11 i dansk i folkeskolen, så jeg må vel være en ener på DET område!!!!!

Nuvel...de ved sikkert at sådan een som mig kommer og rydder op efter dem, og det gør jeg da også, men de tænker jo kun på sig selv, og ikke på vedkommende der kommer bagefter og ikke kan forstå hvorfor der ikke er flere kaffekander, hvilket så går ud over mig, fordi jeg er den med uniform på, hvor efter jeg så må forklare at vi desværre er løbet tør for kaffekander, fordi folk ikke kan læse, og at vedkommende må gå ind i salen og hente en kaffekande, hvilket personen ikke ser sig degraderet nok til (man er jo medlem af eet eller andet latterligt parti!) hvilket så ender i at undertgenede alleigevel skal storke over sten, fordi der sidder en masse individer, der skal forestille sig at varetage bla skolernes undervisning, og så kan de sgu ikke engang selv læse, fordi som hver og een tænker: "JEG er ret vigtig, så JEG gider ikke gå helt derud for at skænke en kop, derfor tager JEG en kande med ind, og det gør sikkert ingenting". Når så alle 1300 individer tænker sådan....tjaaa.......

det er bare een af de ting der har irriteret mig i dag.

det næste er kys. ja, ja, jeg lyder som en gammel tværerøv og det er jeg sikkert også. men det vil jeg skide på.
hvorfor skal jeg altid placeres lige op i hovedet på to teenagere, der deler mundsavl, og hvor hvert tredje ord er et højlydt SMASK? jeg hader det på film. så lur mig ikke om jeg hader det i virkeligheden, hvor alting vist bliver forstærket (...eller er det omvendt?)

ja, ja...jeg kan godt huske dengang jeg var forelkset og ung og nu er det sgu ikke så lang tid siden endda, men for fanden....hvorfor får jeg lyst til at skrige til dem, at der for helvede er andre til stede og "så Knep hende sgu da, og få det overstået!!!!"

det er simpelthen så ulækkert, og jeg har sikkert et problem, men det er jeg skide ligeglad med, fordi jeg vil vædde på at jeg ikke er den eneste.....det er det samme som ammende mødre uden respekt. jeg gider heller ikke se på een eller andens pat, uanset hvor naturligt og smukt det burde være, når jeg sidder og prøvcer at nyde min entrcote. ja, barnet skal fodres, men man går sgu da også forhåbentlig ud til puslebordet når ungen har skidt i bleen...gør man ikke? når jeg engang her sidst på året forhåbentlig føder et velskabt barn, har jeg sgu da pli nok til ikke at tro at jeg er supermodel og alle bare er vilde paprazzier, der vil sluge min brystvorte som barnet!!!! nej..ikke pli...blufærdighed, er det nok, men det er sgu et ikke-eksiterende ord i disse tider. folk burde i det hele taget være lidt mere blufærdig.

nå, hvor kom jeg......jo...og så var der fandme een der stjal een af mine flåede tomater!!!!!
Hvilket slags menneske gør sådan noget? og nej...det var nemlig IKKE et uheld. jeg ville med glæde give personen de 3, 25, hvis det var så vigtigt, men for fanden....stjæl sgu da noget der virker....lad iukke dit lys gemme sig under en skæppe....stjæl min frakke mens jeg har den på, gør det svært, giv dig selv udfrodringer...COME ON!!!!!!!

men en skide dåse flåede tomater???? Også den billigste af dem alle.....ikke engang hakket.....jeg er dybt skuffet!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget HVEM FANDEN STJÆLER EN DÅSE FLÅE er publiceret 16/03-2007 14:35 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.