17 år siden

søvnløse nætter..

Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
har længe haft søvnproblemer, mener nu at vide, det skyldes mit forsøg på at finde drømmeboligen...

Jeg er i gang med at købe bolig, da mine forældre har delt ud af den kommende arv og jeg har fået forsikringspenge for mit skadede knæ. Vil gerne skyde disse penge i noget sikkert, så det må være en bolig... De beløb og de lejligheder jeg er kommet frem til, ligget langt over, hvad jeg troede muligt.

Nå - først fandt jeg en skøn lejlighed, som minder meget om min nuværende lejelejl. med små hyggekroge, lækker altan og hems. Men der var uafklaret kloakproblemer, lidt stor varmeafgift og ingen bagtrappen fra 3 sal. Hvilket ville give mine forældre søvnløse nætter på grund af risikoen for brand. Nå - den sættes i bero... hvad så..? Opgiver man drømmen, nu har man jo fået hul på bylden og ved, hvad man kan købe for...?

Nej - hvad gør man så...? Jeg kaster i stedet min kærlighed på en kommende lejlighed med fjordudsigt og stor altan nogle kilometer fra centrum til ca. 100.000 mere, det lyder da ikke værst..? Den jeg har kig på ligger i 1.sals niveau. Men nu kommer far så og siger, at måske skal jeg kigge op på 3.sal i stedet, da den vil blive mere værd på sigt... Jamen det er da klart også den, jeg helt vil have, men så snakker vi 200.000 mere end 1. sal.

Oh gud hvor svært kan det være... min far vil hjælpe nu, hvor vi (min bror og jeg)har brug for at etablere os, støtte os økonomisk og det er jo fantastisk, men total uoverskueligt i mit univers. Han ønsker garantier mod byggesjusk, vel ikke noget urimeligt krav...? Klarhed på kommende fællesudgifter m.m. Jeg har svært ved at følge med, selv om det hele lyder meget logisk...

Jeg vil sindsyg gerne have den lejlighed, men vil også gerne have råd til at klare mig selv økonomisk. Jeg har jo aldrig siddet i gæld til nogen hele mit nuværende liv...!

Mit hoved dunker og jeg kan ikke tænke klart. Det er store beløb og store beslutninger, der er på spil... Hvor er min sunde fornuft, der plejer at hjælpe mig gennem epokegørende situationer..?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget søvnløse nætter.. er publiceret 11/04-2007 18:45 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.