15 år siden

Hvad er der med mennesker?

Smooth Criminal
Olivia Birch...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
12 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
En slange i huset
Anastasia
10 år siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 6 dage siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
1 år, 8 måneder siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
6 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
13 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
En god aften
Bastian
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
7 år siden
Er jeg virkelig så følsom her for tiden? Nej, gu er jeg ej! JO, selvfølgelig er jeg det, men ikke så meget mere som jeg altid har været. Jeg er en stolt person, jeg lægger liv og sjæl i næsten alt hvad jeg laver, hvilket godt kan være hårdt engangimellem, men fuck det...det er sådan jeg er....og når jeg er på arbejde er med livet som indsats. Jeg bruger meget af min personlighed i mit arbejde og derfor bloiver jeg meget påvirket af hvordan mine gæster taler til mig, opfører sig generelt, Både på godt og skidt. Et bord med søde menensker, kan simplethen redde min uge, hvor det modsatte desværre også spiller en rolle. Tit har jeg hadet at jeg går så meget op det, men jeg kan ikke lade være. Jeg kan sagtens være professionel, men når folk uberettiget tvivler på mion kunnen og mit arbejde, så bliver jeg virkelig vred.

Som nu i dag. Konfrimation. Enhver tjeners mareridt. Spørg en hvilken som helst tjener, og han/hun vil altid sige konfirmation, som det værste i hele verden.
Hvorfor? Der er mange grunde til det. For det første er det meget svært at kø're en tre retters gang VARM mad af hvis alle ungerne inklusiv konfirmanden, er ude at rende, derudover sange også.
For det andet er det så langtrukkent, at enhver energi man kunne have, er fuldstændigt væk når de er nået til kaffen. For det tredje, og det er nok det værste...det er det ihvertfald for mig. Forældre! Især fædre, som har et stort problem med at overlade noget så vigtigt som hans barns store festdag til en ung kvinde!!! Ja, det er faktisk ret mandschauvinistisk, men det er desværre forekommet. Det er disse fædre, der går mere op i hvad jeg laver end at passe sine gæster, og der er intet, INTET jeg kan gøre for at overbevise dem at jeg faktisk godt ved hvad jeg laver og har gjort det i 13 år!!

Den eneste måde at håndtere det, er at gøre som jeg plejer. Gøre mig arbejde, og endnu..7913..har jeg aldrig haft hverken uheld, eller nogetsomhelst..alt er kørt på skinner, og jeg kan somregel se det i disse fædres blikke over kaffen, at de er ved at slappe af. Men FØRST DER!!!!!
Og jeg bliver sgu vred og også ked af det. Jeg ved at jeg er pisse god til mit arbejde, og at mit køn så går ind og næsten skal stå til ansvar, burde fandeme ikke være nødvendigt!!!! Dette her er år 2007, er det ikke?

Ja, mine kollger spørger mig hvorfor jeg tager det så nært. Fordi jeg gør. Fordi hvert selskab jeg kører køre perfekt, fordi hvert selskab er nye menensker, der har betalt for at feste, har betalt for at jeg skal sørge for at de ikke skal tænke på noget. Det er for fanden da derfor de har valgt at holde det på et hotel, er det ikke? Men hvorfor er det så fandens svært at slippe`? Hyg jer, for hlevede i stedet for! Det her er den eneste gang jeres unge bliver konfirmeret...spil sgu da ikke det hele ved at går op i hvad jeg og mine kolleger laver! Vi HAR prøvet det før.

I dag, en konfirmation, en far, af øverst beskrivelse. egentlig ret sød og harmløs, det er de altid, og efter forretten...vi har en plan vi altid følger, en plan ALLE tjenere følger lige meget hvor du er henne, og så kommer den, mens man skænker rødvinen:

Konen forsigtigt:" I kommer godt nok med den sang, ikke?"

Jeg: "Jo, selvfølgelig, vi skal bare lige skænke rødvinen først"

KOnen: "Ja, for min mand er bange for at der ikke er styr på noget"


SLAM!!!!!!!!!!

Tak for det!!!! i har været her en time, og alt er gået som det skal indtil da...hvor var det det gik galt? Nå ja...det var fra starten, da manden så, at vi var kvinder!!!!! Ikke andet.

Fy for en FRanz Klammer!!!!! Jeg blev sgu vred. glemte helt at forklare hende at vi altid skænker rødvin efter forretten, så gæsterne har noget at skåle med. Var paf!!! og gik ud i køkkenet og tændte fuldstændigt af.
Ja, hormonerne forstærker mit temperament, men uden graviditet, ville jeg også blive vred.

Der er grænser. Jeg har altid været god til at sætte mig ind i andres sted, og jeg kan til nød forstå hvorfor han ikke troede der var styr på det..men..jeg kan i min vildeste fantasi ikke se hvorfor fanden vi skulle have det at vide!!!!!!!! Hold det for jer selv!!!! Indtil det er berettiget. Nej, konfirmationer.....føj for fanden....så hellere en flok fulde nordmænd...de er sgu lettere at gøre glade.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad er der med mennesker? er publiceret 05/05-2007 17:11 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.