Mors Dag...

Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Mors Dag igår blev fejret med maner. Jeg nåede lige at få lavet et helt unikt kort til min mor inden jeg kørte. Da jeg nåede byen hvor de bor, holdt jeg lige ind ved det store blomster-gartnerri der er. Der købte jeg en rigtig smuk sammenplantning til hende og fik lagt mit kort ved.

Mor blev rigtig overrasket og glad for kort og sammenplantning. Efter en kort frokost, snakkede vi lidt. Ved 15-tiden kom min bror og hans søn på besøg. Min bror havde også en flot sammenplantning med til mor.

Min lille nevø er ellers dejlig - fuld af spilloper. Han kom bærerne på en lille pose med sine ting, da de kom ind af døren og da han så mig, rakte han posen op imod mig, som om han ville sige "værsgo - den må du få" og vi andre kunne ikke lade være med at grine. Han er ellers blevet dygtig. Han kan tælle til 4, kende forskellige farver og sige dem og han kan sige rigtig mange ord allerede. Da jeg spurgte hvor hans mor var henne, svare han "Mor er på arbejde". Min bror fortalte så, at hun bare var derhjemme og lave noget, men at den sætning var noget de fortalte min nevø, når hans mor ikke var i nærheden og den havde han hørt så mange gange, at han nu kunne gentage ordene, så når han ikke kunne se sin mor, sagde han bare "Mor er på arbejde" - ligemeget om hun var det eller ej. Lidt sjovt. Han er meget lærenem og han fylder først 2 år til august i år.

Senere var vi udenfor på græsplænen og spille lidt fodbold - min bror, min far og min nevø - det var lidt sjovt at se. Jeg tog nogle fotos, som jeg glæder mig til at få fremkaldt. Gad vide om min nevø ender som stor fodboldsspiller??? Det er ikke godt at vide.

Min bror og nevø tog hjem ved 17-tiden. Jeg blev og spiste aftensmad ved mine forældre, inden jeg kørte hjem. Håber min mor havde en god Mors Dag, men det tror jeg nu nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mors Dag... er publiceret 14/05-2007 11:03 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.