Flytning
Hanna Fink (...
8 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Start?
Christian Ba...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
3 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Håber på hver gang jeg lader på hovedpuden, at jeg vågner op som en skønhedsdronning og ikke som den hængte kat jeg føler mig; Måske skulle jeg blive skuespiller og gå til filmen. Tænk at vågne op som de gør, med perfekt sat hår, makeup og et smil på læben. Hold da op – Claus ville blive chokeret og tro at han var gået forkert i byen ;-D

Vågnede første gang kl. 06.00 ved at min mobil ringede. Det var påhænget, så jeg lagde bare på. Det gjorde jeg også de næste to gange, men fjerde gang var jeg ved at være noget negativ. Tog telefonen og skulle til at sige noget knap så pænt meget hurtig, men nåede det ikke før hun kom godt i gang. Hun sagde at min far havde været ude at gå med bar overkrop. Hun forstod det ikke og var blevet chokeret. Sagde også at han hele tiden kun talte om taxa og hans børn, så nu var hun taget hjem til sig selv. JUBIII
Talte med min far i går. Jeg viste godt at påhænget havde været meget derhjemme på det sidste, og af samme grund er jeg blevet væk derfra. Hjemmeplejen kommer og giver hende medicin hver dag, da hun spiser piller som bolsjer. Min far havde på et tidspunkt været med hende hjemme pga. hun skulle have hendes medicin, hvor hendes samlever havde været meget modbydelig, skældt ud og været truende. Hun påstår at samtlige af hendes mænd har været voldelige ( undtagen min far ), og at det har været hende som ville skilles. Med det kendskab jeg har til hende, så kan jeg godt forstå hvis hun har fået en på lampen. Det har jeg også sagt til min far. Mener bestemt ikke at det er i orden at slå kvinder, men har igennem tiderne mødt nogen kvinder ( påhænget inkl.), som har været så verbalt modbydelige, at jeg godt kan forstå hvis det kammer over og ender i vold. Det er sørgelig at måtte sige det, men nogen kvinder fortjener en røvfuld.
Min far hænger sig at hvordan hendes samlever var den dag hvor han var med. Jeg har sagt til ham, at hvis hun har været ligeså modbydelig som jeg har oplevet hende, og så oven i købet tager en ” fremmed mand ” med hjem, så er der nok ikke noget at sige til at han var sådan. Jamen han har også truet med at smide hunden ud af vinduet fra første sal… Hmm…Fortalte glædestrålende at han var blevet forelsket i hendes lille hundehvalp. Jeg tænkte bare, ååh nej ikke igen. Fik sagt at jeg mente at han var dum og naiv, hvilket han uden videre gav mig ret i.

Smuttede ind under dynen igen kl. 08.00, og blev vækket af telefonen kl. 09.00. Denne gang var det hjemmeplejen, som ville aftale et tidspunkt for et møde vedr. rollatoren. Er ikke i hopla til et møde, men skal jo ?

Var ved lægen i går. Der var som sagt ingen yderligere forandringer ved røgten, så han vil have mig til fys. endnu engang. Har normalt kun benyttet fys når ryggen driller så meget at jeg ikke kan gå, eller løfte. Havde håber på at han ville have sendt mig videre i systemet, så jeg kunne blive scannet og afklaret. Begyndte at fable om, at man kun operere som absolut sidste mulighed. Jeg havde ikke talt om operation, hvilket jeg også helst vil undgå, men for mig er fakta vigtigere end sandsynlighed. Min ryg har efterhånden var et dyrt bekendtskab i forhold til syge og fridage.

Vil prøve om jeg kan få kontakt med min far og høre om hvor turen gik hen !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen skønhedssøvn er publiceret 21/06-2007 11:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.